Актьорът и тв водещ Александър Кадиев: Крадци, защо ви е чантата на детето ми?

Апашите задигнали 400 лв., часовник и документи

Майка му - Катерина Евро, чула кучетата да лаят, но не им обърнала внимание

“Защо ви е чантата на детето ми?” С този въпрос вчера актьорът и тв водещ Александър Кадиев се обърна към неизвестни крадци от ефира на предаването “Преди обед” по Би Ти Ви.

В нощта срещу сряда апашите проникнали в къщата на Кадиев в софийското село Кокаляне. Там той живее със семейството си и със своята майка - актрисата Катерина Евро.

“Взели са 400 лева от джоба на якето ми, липсва и часовникът ми, който ми беше любим”, разказа Сашо Кадиев. Той допълни, че е отмъкната и чантата на съпругата му Таня с документите й, както и сакът с вещи на детето, които носят, когато пътуват. Актьорът добави, че жена му е много разстроена. И помоли, ако някой от съседите му в Кокаляне е видял нещо съмнително, да му се обади.

Докато апашите са ровели из къщата, всички спели. В просъница Катерина Евро чула кучетата да лаят. “Майка ми каза: “Лаеха странно, но не им обърнах внимание”, каза още Сашо Кадиев. Само преди седмица, също в ефир, той разказа, че майка му е прибрала поредното бездомно куче Бебка, което имало по 6 пръста на задните крака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право