Борисов: Радан Кънев държеше да знае под клетва, че ще изкараме 4 години

"Това, че дойдоха лидерите на Турция, Англия, Германия, Бавария, за да кажат, че се справяме добре и да ни дадат за пример е, защото правителството действително полага огромни усилия във всички сфери". Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов в Брюксел, предаде „Фокус”.

„Всеки, който иска да се случат предсрочни избори, да заяви какво по-добро ще направи. Само преди година беше друга партия и аз изброих това, което сътвориха. Или аз трябваше да дойда да им оправя на вложителите от това, че фалираха КТБ?”, попита Борисов и изтъкна, че над 107 000 съдби са си взели парите.

„Моите добрина, толерантност, желание за стабилност, имат все пак някакви граници. Ще стоя, докато съм поел ангажимент към РБ и ГЕРБ”, подчерта министър-председателят.

„Радан Кънев беше този, който държеше да знае под клетва, че ще изкараме 4 години и няма аз да разбутам правителството. Всички ме подозираха, че аз ще търся предсрочни избори, за да можем да си направим по-голямо мнозинство в парламента и да отидем на президентски избори едновременно. Точно те ме подозираха”, посочи още премиерът Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини