Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет на 20 и 21 юни в Брюксел

Никола Саркози ще бъде съден за корупция

Липсват обтривки от ръцете на обвинения в стрелба след пиянски скандал военен следовател Според прокуратурата следователят Калоян Узунов и военният поркурор Спас Илиев са били много пияни, но не са им взети и алкохолни проби

4 години затвор за мъж, пребил непълнолетния си брат Инцидентът станал заради пари от продажба на мед

Екатерина Захариева: Ще бъде историческа грешка, ако Северна Македония и Албания не започнат заедно преговорите за присъединяване към ЕС

Йорданка Фандъкова днес провери работата по ремонта на ул. „Каменоделска“

Отслужиха заупокойна молитва за бедствието преди 5 години ЕИБ одобри проект за интегриране при извънредни ситуации и кризи

Министър Емил Караниколов: Офертата за Ф-16 се разглежда от експертните групи по министерства, най-вероятно ще я коментираме публично в петък

УЕФА връща Люпко у дома

Газов котлон опожари каравана

Кметът на Банско пръв започна препис на „История Славянобългарска“

Прокуратурата в Силистра разследва инцидента с изчезналото в Дунав момче

Марияна Николова обсъди с посланика на Индия у нас Пуджа Капур развитието на българо-индийските отношения

89% от уязвимите приложения в смартфона могат да бъдат използвани с помощта на злонамерен софтуер

Изпълнителният директор на НЕК подаде оставка

Дарителска кампания за деца на загинали и пострадали служители от системата на МВР

Днес в Академията на МВР в София се състоя ежегодната благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи, „Технополис“ и „Практикер“ в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР.

В навечерието на коледните празници всяко дете ще получи от „Технополис“, „Практикер“ и партньори ваучери на стойност 450 лв.

Инициативата е част от дарителска кампания, която включва 113 деца от цялата страна. Днес 24 деца получиха своите подаръци от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и председателя на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг – Тодор Белчев на официална церемония.

Останалите 89 подаръка ще бъдат изпратени в следващите няколко дни до всички останали деца на загинали полицаи в страната.

Инициатива е продължение на дългогодишно партньорство между МВР и „Технополис“ за подкрепа на пострадалите семейства на служители от системата на МВР.

За втора година в кампанията участва и „Практикер“, след като миналата година „Видеолукс Холдинг“, собственик на „Технополис“, придоби целия бизнес на немската верига в България.

„Тази година успяхме да направим за всички 113 деца подаръци от по 450 лева на дете, което може да означава лаптоп, хубав таблет, телефон, колело или нещо друго, което да имате за Нова година от нас. Без значение дали сте по-малки, или по-големи, всеки от вас има право да си избере нещо от „Технополис“, което да го направи малко по-щастлив и да посрещне малко по-добре Новата година“, бяха част от думите на Тодор Белчев към децата, които присъстваха на събитието.

Традицията да се помага всяка година на семействата на загинали полицейски служители, ще продължи, за да покаже на обществото какво трябва да прави всеки човек – да подаде ръка на някого, той да подаде ръка на друг, за да бъде по-добър животът на всички, допълни още той.

И тази година „Технополис“ и „Практикер“ приобщиха към кампанията много свои партньори, с помощта на които осигуряват средства за подпомагане на пострадалите семейства. В дарителската акция се включиха: „Сони България“, „Електролукс“, „Либхер Хаузгерете“, „Горене България“, „Теси“, „Би Джи Ар Груп“, „Груп СЕБ България“, „Елдоминвест“, „Уърлпул България“, „Дипломат“, „Василиас Интернешънъл“, „Нитек“, „Витумбилд“, „Тека България“, „Дженерал Дистрибюшън“, „Хоме Декор“, „Марио 10 Трейд“, „Моби“, „Вокс Профиле България“, „Стелт“, „Аквафор Дистрибюшън“, „Арон България“, „Сингер България“, „Декотекс“, „И Ен Джи Трейд“, „Микросис КО“, „Айнхел България“, „Сонико – Кодкий Текнолоджис“, „Импас 56“, „Девамор“, „Майстор Шулц“, „Маран 2000“, „Логос Трейд“, „Изомат Интернешънъл, Интериор – И“, „Панагюрище 1962“, „Енигма Фойерверк“, „Дил Груп“, „Екзотика“, „Сапир България“, „Елмат“, „Конкурент“, „Тони Бад“, „Мак“, „Виста МП“, „Ташев Галвин“ и „Ауто Батери Трейд“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.