Съдят изверг, затрил детето си от бой

Варненската окръжна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу 25-годишен баща, който през юни блудства с невръстната си дъщеря и я затри от бой. Милко Стоянов ще отговаря за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен и жесток начин и за блудство. От края на май до 2 юни извергът системно налагал завърналата се от гурбет съпруга Янка и малката Станка, която бе едва на година и девет месеца.

Освен шамари, мъничето търпяло и сексуално насилие. Зверствата се разигравали в коптора на Милко в ромската махала Максуда. Той бе задържан след поредното издевателство, при което дъщеря му изпадна в кома. Въпреки усилията на лекарите от УМБАЛ "Св. Марина" детето почина на 9 юни. Медици с дълъг стаж разплакани твърдяха, че толкова много и толкова тежки травми по тялото на малко дете не са виждали.

Бащата бияч веднага бе арестуван. Полицията го спаси от гнева на комшиите му, които бяха решили да го линчуват. Милко и до днес не се признава за виновен. В единствените си обяснения пред съда преди да бъде задържан за постоянно в ареста, той обвини жена си Янка. "Бих жената, защото тя биеше детето", оправда се тогава Милко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право