Тръгват две продукции родно производство

Каръка, Айтито и Американеца са коренно различни един от друг - имат различни интереси, различни цели и различни разбирания за живота. Какво ги обединява? Това, че са бивши съученици, искат да сбъднат мечтите си... и сестрата на единия от тях. Тримата герои са заобиколени от роднини и колеги, които може и да не правят живота им по-лесен, но със сигурност го правят доста по-интересен.

Около тройката се заплита историята в “Играчи” - новия проект на Би Ти Ви, с който телелвизията ще изненада зрителите си през новата година. Премиерата на продукцията, която е уникално преплитане на документален филм с пародия (мокюментъри), е на 1 януари от 18 ч. В ролите влизат младите актьори Христо Терзиев, Филип Гуляшки, Михаил Петров, Марина Колева, както и утвърдени имена като Калин Кирилов, Димитър Георгиев-Дими и Жана Яковлева.

Втората премиера за вечерта на 1 януари е в 22 ч, когато в „Българи на три морета” зрителите ще се забавляват с приключенията на колоритна българска двойка по време на пътуванията й до различни и интересни места в чужбина. Мис Джуки - Габриела Радославова, и Емил Каменов ще обикалят света, без да знаят никакви езици и без никога преди да са пътували извън родината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали