Предупреждения за опасно време и днес, оранжев код в 4 области в страната

КЕВР обсъжда цената на природния газ

Съветът на коалицията ще заседава за партийните субсидии

Италиански мафиот избяга от затвор в Уругвай

На 25 юни 2019 да почерпят

Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Ханде Ерчел ще става леля

Тръмп обяви строги санкции срещу Иран, засягат и върховния лидер аятолах Али Хаменей

ДСБ остана без човек в изпълнителната власт във Варна

Единственият представител на ДСБ в местните структури на изпълнителната власт във Варна – зам.-областният управител Цветомир Петров обяви, че подава оставка.

38-годишният Петров обясни, че се съобразява с решението на ръководството на партията да оттегли подкрепата си към правителството и че вече имал няколко оферти за работа по специалността си – инженер по автоматика.

Час преди Петров да хвърли оставка, неговият съпартиец д-р Ивайло Митковски напусна групата „Реформатори и патриоти“ в общинския съвет и обяви, че оттук нататък ще е съветник от ДСБ.

„Очаквах моделът „Кирил Йорданов“ да се разбие, но това не се случи. Отказвам да криволича по тесните велоалеи на варненския политически живот“, заяви д-р Митковски. Преди него от същата група се отцепи и водачът на листата на реформаторите за местните избори Чавдар Трифонов, който остана в местния парламент като независим.

Така в „Реформатори и патриоти“ останаха двама представители на „Народен съюз“, един на ДБГ, един от гражданската квота и нито един от тъмносините.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.