Празнични цени на луксозни мебели

Коледните предложения на фирма БИТТЕЛ са насочени към ценителите на лукса, практичността и разумните покупки. На сайта на компанията www.bittel.bg можете да разгледате и закупите с голямо намаление кожени гарнитури LOUISA от колекцията мека мебел CARMEN. За празниците цената на разтегателен фотьойл с люлееща функция е намалена от 1 180 лв на 826 лв, а удобният кожен диван – двойка от същата серия е само 1 188 лв, което е 40 % по-малко от стандартната му цена. Диваните са изработени от естествена кожа, съчетала класа, стил, удобство и практичност в едно. Изкушаващи намаления се предлагат и за много други артикули от продуктовото портфолио на фирмата - луксозни кожени спални, офис столове, метални шкафове, закачалки, трапезни мебели.

Стремглавото увеличение на онлайн търговията води до търсенето на нови подходи към презентация на стоките. Изцяло обновеният сайт на компанията е разработен с цел да поднася възможно най-пълна, актуална и коректна информация за предлаганите артикули и да улеснява максимално онлайн пазаруването. Всеки един продукт е представен с няколко снимки, които отразяват в максимална степен действителната му визия, както и многообразието от цветове, в които се предлага. Подробното, четивно поднесено описание и пълната техническа информация са съществено допълнение за придобиване на цялостна представа за стоките. А благодарение на бързата доставка виртуалният образ се превръща в реален в рамките на дни.

Процесът на покупка през www.bittel.bg е изключително интуитивен, лесен и бърз. Разплащанията могат да се осъществят по най-удобния за потребителя начин – в брой, по банков път, с дебитна / кредитна карта или през системите ePay, PayPal и Borica. БИТТЕЛ също така предоставя възможност за онлайн пазаруване на изплащане и предлага потребителски кредит с 0 % лихва.
Продуктовото портфолио на фирмата, съобразено с най-актуалните интериорни тенденции в България и света, се обогатява периодично, за да предоставя винаги богат избор. Като дългогодишен вносител, компанията се старае непрекъснато да изненадва своите клиенти, предлагайки най-добрите и най-изгодни оферти за дома и офиса.

Мебелите не изчерпват продуктовия асортимент на фирма БИТТЕЛ. Фирмата предлага на българския пазар едни от най-реномираните и висококачествени марки климатична, соларна, домофонна и телекомуникационна техника. Компанията е вносител и дистрибутор на японските марки за климатици DAIKIN и TOSHIBA, италианските домофонни системи FARFISA, както и на стоки, произведени от световните гиганти в областта на телекомуникациите PANASONIC, ALCATEL, COBRA, GIGASET.

Освен на сайта на фирмата, стоките могат да бъдат разгледани и закупени и на място в търговските й обекти. Шоурумите и магазините, разположени на територията на трите най-големи града в България – Варна, Пловдив и София, дават възможност на всеки да разгледа на живо продуктите, които се предлагат. Освен от приятната атмосфера, посетителите ще бъдат очаровани и от професионалното и компетентно обслужване и ще имат възможността да получат съвети и консултация на място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес