Един климатик за целия апартамент

Ако имате необходимост да климатизирате повече от една стая, но имате ограничено място за външното тяло, мултисплит системата е идеалният вариант за вас. Едно външно тяло може да работи с две, три, четири и дори пет вътрешни тела едновременно, като дизайнът и капацитетът им могат да бъдат различни, подбрани според съответното помещение.

Мултисплит системите са перфектно решение, ако имате нужда да оборудвате спалнята с много тих климатик с малък капацитет, а в същото време ви е необходим климатик с голяма мощност за всекидневната.
Благодарение на голямата гама от вътрешни тела в една мултисплит система можете да комбинирате климатизаторите не само по капацитет, но и според интериора на вашето помещение. Различните типове вътрешни тела включват касетъчни, стенни, подови, канални и таванни тела.

Сред многобройните предимства на мултисплит системите е гъвкавия монтаж. Системата поддържа по-дълги тръбни пътища, което позволява външното тяло да бъде монтирано там, където няма да пречи. За да избегнете нарушаването на цялостния вид на вашата фасада, можете безпроблемно да поставите външното тяло на покрива или на стена откъм вътрешния двор.

Мултисплит системите се разработват на базата на високотехнологични иновации, благодарение на които са постигнати изключително ниски нива на шум на компресорите и вентилаторите.

Още едно предимство на мултисплит системите пред обикновените сплит системи е по-ниското минимално топлоотдаване. Това означава по-рядко включване и изключване на машината в режим на отопление при сравнително по-топло време.

Онагледено с реален пример предимствата на мултисплит системата пред моносплит климатика са очевидни. При сравними параметри на топлоотдаване (4,02 kW) и консумация (1,08 kW) чрез мултисплит система с три тела може да климатизирате до три помещения и то при идентични месечни сметки за ток, както с обикновения климатик. Друг голям плюс е препрограмираната опция, ако в едната стая се достигне зададената температура, то вече „излишната“ енергия автоматично се пренасочва към останалите помещения, поддържайки комфорт из цялото жилище.

Конкуренцията между световноизвестните производители на климатици Daikin и Toshiba води до все нови и нови разработки, с повече ползи за крайния потребител.

Мултисплит системите на Toshiba са оборудвани с DC хибриден инвертор, осигуряващ подобрена производителност и надеждност. Новият изключително ефективен DC двойно-роторен компресор на Toshiba осигурява бързо и прецизно управление на температурата с енергийни икономии от 40 – 50% в сравнение със системите с постоянна скорост.

Мултисплит системите на Daikin са снабдени с филтри за пречистване на въздуха, които отстраняват вредните микрочастици, разграждат миризмите и потискат размножаването на бактерии, вируси и микроби. Опцията за вентилация на Daikin осигурява подаване на свеж въздух, подпомагащ създаването на здравословен и висококачествен климат в помещенията.

Daikin е лидер в разработването на по-безопасни и по-малко вредни хладилни агенти.

Богата и разнообразна информация за мултисплит системите на Daikin и Toshiba, както и голям набор от комбинации на вътрешни тела с външни, можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg.

Освен детайлна информация за всеки един продукт, придружена от подробно описание на техническите параметри, снимков и видео материал и инструкции за експлоатация, онлайн платформата klimaticite.bg предоставя актуална информация за складовите наличности на предлаганите продукти във всеки един момент.

Процесът на покупка през klimaticite.bg е изключително интуитивен, лесен и бърз, дори през мобилния ви телефон. Разплащанията могат да се осъществят по удобен за потребителя начин – в брой, по банков път, с дебитна/кредитна карта или през системите ePay, PayPal и Borica. Освен това клиентите могат да използват различни схеми за изплащане, като процесът на одобрение е максимално ускорен.

Платформата klimaticite.bg е резултат от съвместните усилия, желание и опит на екипа на компания Биттел. Високият стандарт, който поддържа компанията, е резултат от дългогодишното й развитие и изградените традиции в една иначе бързоразвиваща се бизнес среда.

Мисията на Биттел е да подобри и улесни ежедневието на клиентите, благодарение на иновативните решения, които предлага в сферата на телекомуникациите, климатизацията и обзавеждането за дома и офиса.
Биттел е официален вносител за България на климатици Daikin, Toshiba и Nippon.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес