Петър се събудил след адска катастрофа и поискал да стане жена и фризьор

На 6 години Петър оживял в адска катастрофа край Самоводене, в която загинали друго дете и жена. След кома Петър сякаш се преродил, но… като жена. След този инцидент с турски ТИР момчето не помнело нищо от предишния си живот. Чуди се и до днес обаче как убиецът на пътя е минал с глоба и условно наказание.

Още след драмата Петър искал да бъде момиче, но доста по-късно успял да превъзмогне хорските упреци и 28 г. е фризьор със собствено студио за красота „Explosion“ в Търново под КАТ. За историята на младия човек разказва borbabg.com

Търновецът има много елитни клиенти, а случайните първо се стряскат, но после си тръгват трудно от чаровника с женски дрехи и с удължена с екстеншъни коса. Във Фейсбук стилистът е с името Петенцето Асенова и с руса дълга коса, а в началото човек никога не би разбрал, че това всъщност е мъж, но той твърди, че това е страница под прикритие.

"След катастрофата се оказа, че… съм момиче, и родителите ми го приеха. Аз съм единствено дете и живея при тях. Завърших КБУ-то във В. Търново. В училище ме приемаха особено, но аз нарочно останах в родния си град, за да имам свое студио, и съм много щастлив. Исках да уча във ВИТИЗ и имах оферта за снимки в италиански сериал в столицата, но отказах. Не съжалявам за това, макар че може и да съм изтървал пътя към световната слава…“, започва разказа за живота си Петър.

Той е с дънки и високи равни ботуши, с грим и фондьотен и много суетен – постоянно си оправя косата и се чуди дали ще излезе добре на снимката. Няма жестове и мимики на гей. Естествено, не обича нито тази дума, нито другите, които биха описали неговата същност. Гласът му е мъжки, но на пръв поглед по улицата всеки мъж би му хвърлил око. И това му се е случвало, а първите му интимни връзки били с жени, но просто не му харесало. Сега си няма гадже, защото е отдаден на професията си, в която иска да бъде прочут, тъй като е доказал, че прави чудеса с косите на клиентите. Никога не изключва обаче вероятността да се влюби, но не би могло да бъде в жена.

Преди няколко години Петър Асенов бил лице на билбордове във Велико Търново за салон за красота. Това му донесло пари и слава за ателието, където работел. Най-голямото му разтоварване е обаче шопингът и често ходи до Истанбул с тази цел, дори да пие кафе на Босфора. Влюбен е в турските сериали и са му спретнали „компромат“, че си пада по една от най-известните актриси, тъй като няколко пъти си писали във Фейсбук. При това го спрягали с Берен Саат, от което се чувства много горд.

Засега най-скъпата дамска чанта, която си е купил, струва 4000 лева, а освен това има цяла колекция и от марково бельо. Не пести пари за дрехи, а в мегаполиса на южната съседка ходи на екскурзия с автобус. Има кола, но трябва да си вади нова шофьорска книжка, тъй като на старата е с къса коса. Никога не е имал проблеми с властите и тази година е гласувал за пръв път на местните избори в родния си град. Много обича да се снима, не готви и не ходи по кръчми, няма хобита. Като младеж е участвал в пиеси и още помни част от тях, дори е пял, преди да пропуши и гласът му да стане мъжки.

Има много приятели от двата пола, които го питат защо не сяда често в заведения. Той пък им казва, че няма време за губене, но тайно си мечтае да върви пеша из своя град, без да го гледат като различен, защото е направил своя избор да остане тук. Признава, че сигурно е единствен във Велико Търново, който за пръв път се показва в публичното пространство и разказва за себе си.

"Богат съм с клиенти и тези с лоша енерги яне ги допускам!“, споделя още Петър, който отказва да му казват Пепи или Пепина освен Петьо. Има клиенти политици, бизнесмени, известни личности и никога не прави една и съща прическа два пъти. Работи бързо и не се разсейва. Смята, че има нещо като дарба да разпознава тези, които са с добра енергия и са добри хора, и към тях се отнася чудесно и прави чудеса с косите им. Това всъщност май е най-важното, останалото е да приемаме хората около нас, дори и да изглеждат различно

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица