Синоптикът Петър Янков пред “Труд”: 30 000 гръмотевици ударили България за ден

Италия е първи приятел на САЩ

Кмет давал 30 000 лв. подкуп на общинар (обзор) Местен бизнесмен осигурявал парите за рушвета

Сухопътните сили на САЩ след трагедията в Чешнегирово: Обучаваме се в реалистична среда

Иракли Кобахидзе, председател на парламента в Грузия: Възобновяването на директните полети между България и Грузия ще увеличи туристическия обмен

17 800 стикове за бездимни цигари задържаха митничари в сръбски автобус

Над 250 самодейци се изявиха на събор на читалищата в община Елена

Решават до месец за присъдата на акушерката Ковачева

ЦСКА срещу тима на Савичевич и Миятович

Новата американска посланичка – кюрдска бежанка от Ирак Документалният филм American Herro разказва за живота на Херо Мустафа

Художникът Ставри Калинов: Крадецът от изложбата е чужденец

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 19 юни 2019

„Лъвиците“ разкъсаха световния шампион

Обявиха тревога от цунами след силно земетресение до Япония

Мария Илиева се показа по бански (СНИМКИ)

Автобус със 135 метра светещи гирлянди

Може би най-атрактивният превоз за коледните празници е специално украсеният автобус Mercedes-Benz Travego, който се движи в момента в Мюнхен. Той носи със себе си празнично настроение и навсякъде буди удивление, тъй като е декориран със 135 метра светещи LED гирлянди, боядисан е в червено и бяло, а върху ламарините е нарисуван дядо Коледа от специално ангажирани художници-дизайнери. Светлинките работят в различни режими в цветовете червено, зелено и синьо, които се командват от водача.

Светещият автобус ще поработи здраво през празниците. Една от задачите му е да транспортира катедралния хор за традиционния коледен концерт. Предприемач с добро сърце е наел превозното средство, за да закара деца с увреждания на коледен базар и екскурзия. Предвидени са и други благотворителни пътувания. Идеята за празничната украса на автобуса е на представителството на Mercedes-Benz в Мюнхен.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.