Седем безследно изчезнали варненци влязоха в регистъра на Интерпол

Седем варненци, обявени за безследно изчезнали през 2015 година, са попаднали в регистъра на Интерпол по молба на българските власти. Това показва справка в сайта на международната организация на криминалната полиция.

Най-скорошният случай на безследно изчезнал жител на морската столица е от 10 октомври 2015 година. Става дума за 21-годишната Габриела Колева, която последно е била забелязана в родния си град. В неизвестност от 23 юни е и Наталия Добрева, която е едва на 19 години, пише topnovini.bg.

В регистъра на полицейската организация попада и 47-годишната Сабина Георгиева, която последно е била забелязана на 19 септември в град Сандански.

35-годишният Недялко Димитров е в неизвестност от последния ден на август. За последно бил забелязан в морската столица.

Обявен за международно издирване е и 51-годишният варненец Людмил Левон, който последно е видян в Белгия. Той попада в регистрите на Интерпол на 1 юли 2015 година.

31-годишният Кирил Иванов, който има българско, украинско и руско гражданство, е обявен в неизвестност на 7 март. Забелязан е последно във Варна.

40-годишната Димка Христова изчезва 9 дни преди рождения си ден на 29 януари и оттогава до ден-днешен е в неизвестност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони