Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 юни 2019

Терористична заплаха вдигна на крак полицията в Брюксел, българският посланик предупреди колегите си да отбягват центъра на града

Разширяваме двойно ГКПП „Калотина” (обзор) Новите инвеститори гледат за колко време тировете стигат до границата

Доставят ново кухненско оборудване на патронажа в Елена

Общо 21 години затвор за извършители на грабеж с убийство на таксиджия в Николаево Апелативният съд във Велико Търново увеличи присъдата на единия от извършителите

Партиите пак не се разбраха за субсидиите (обзор) Социалистите обявиха, че нямат пари и дълга им ще бъде удържан от следващи траншове

Откриха тялото на 16-годишното момче, което изчезна във водите на река Дунав

Финансово стимулиране за новородено дете скара съветниците в Попово

Създават дежурен център по катастрофите До 20 дни стават ясни правилата за работа на поредната структура за безопасност на пътя

Велико Търново даде старт на национална дискусия за 140-годишнината на българска дипломация

Облагане при проектиране на нов завод

БЕХ не прие оставката на шефа на НЕК

Чешките синдикати: Автомобили на „Шкода“ ще се произвеждат или в България, или в Турция

Тръмп: Евентуална война с Иран няма да продължи дълго

Откриха екстази и марихуана у земеделец Трима мъже са задържани с наркотици в Търговище

Ето кои са катаджиите, сменили гумата на закъсала софиянка (видео)

Снимка на катаджии, които сменят гума на закъсал шофьор, обиколи преди дни Facebook. Случаен минувач снима необичайната сцена и така кадърът вече е споделен 2600 пъти.

Нова телевизия разговаря с двамата пътни полицаи, помогнали в правилния момент. Петър Панов и Михаил Гергов работят в системата от 12 години. От също толкова време са и партньори.

„Постоянно правим добрини на гражданите”, призна Петър. За тях случилото се преди дни е история от всекидневието. „Ние не сме положили някакви усилия, които да са ни изморили, да сме направили нещо кой знае какво”, заяви Михаил.

„Можеше само да обезопасим автомобила и да изчакаме жената да викне „Пътна помощ”, които да й сменят гумата, но ние преценихме, че можем да го направим”, добави Петър.

„Госпожата беше доволна, може би беше малко учудена, че й помагаме”, каза още полицаят и добави, че може би това се дължи на факта, че всички смятат катаджиите за лоши. „Никой не ни обича, то и не трябва да ни обичат”, посочи той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.