Най-голям ръст при заемите до 250 хил. лв.

Суперкомпютър като на НАСА догодина в България (обзор) Технологията ще бъде използвана в медицината, фармацевтиката, автомобилната индустрия, строителството, от климатолози, спецслужби и др.

Могерини: Доверието в ЕС ще пострада, ако не започнем преговори с Македония и Албания

Бившият египетски президент Мохамед Морси почина в съда

Деница Златева: Не съм очаквала такава буря заради оставката на Нинова

Няма македонска нация преди 1944 г. Гоце Делчев в писмата си пише, че е българин

Министър Танева: Няма нарушения при първите 14 проверени къщи за гости

Може ли да ми намалят заплатата без мое знание?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 18 юни 2019

Кметът на Благоевград даде курбан за здраве

Арестуваха кмета на Костенец (обзор) Радостин Радев предлагал подкуп на общинар, за да гласува “правилно”

Мария Габриел: Суперкомпютърът у нас ще помогне в борбата със заболявания като рак и Алцхаймер

Чаатай Улусой залюби колежка от „Вътрешен човек“ В сериала има сърдечна връзка с Мелек, извън снимачната площадка - с полицайката Сема

ЕС може да замрази преговорите за митническия съюз с Турция

42 лекари се падат на 10 000 души население

Путин: Ние няма да размахваме ядрената тояга, но ще я усъвършенстваме като фактор за възпиране

Русия не възнамерява да размахва „ядрената тояга“, но ще усъвършенства своето ядрено оръжие като фактор за възпиране. Това заявява президентът Владимир Путин в интервю за филма „Световен ред“, който ще бъде излъчен изцяло тази вечер от 21.30 часа московско време по тв „Россия-1“, съобщава РИА Новости.

Русия в качеството си на една от водещите ядрени държави ще усъвършенства ядрения си потенциал като фактор на възпиране. Ядрената триада е в основата на нашата политика на ядрена сигурност, подчертава Путин

Проблемът на Европа се крие в това, че тя не провежда самостоятелна външна политика; тя се отказа от нея и предаде част от своя суверенитет на блок, и то не толкова на НАТО, колкото на САЩ, обяснява руският държавен глава.

„Принципно е напълно нормално част от суверенитета на членките на военнополитически блок да бъде предаден на наднационални органи. Но в този случай част от суверенитета е предаден не толкова на НАТО, колкото на лидера на блока САЩ“, коментира Владимир Путин.

Русия не може да предаде руснаците и рускоезичните жители на Югоизточна Украйна на милостта на националистите, споделя мнението си за събитията там Владимир Путин.

„Ние изхождаме само от едно, ние не можем да предадем на милостта на националистите тези хора, които живеят в югоизточната част на Украйна. И не само руснаците, но и рускоезичното население, което се стреми към Русия. Няма нищо необичайно в тази позиция“, заяви Путин.

Владимир Путин: Русия не може да предаде рускоезичните жители на Югоизточна Украйна на милостта националистите

 Русия не може да предаде руснаците и рускоезичните жители на Югоизточна Украйна на милостта на националистите, заяви руският президент Владимир Путин, предаде РИА Новости.

„Ние изхождаме само от едно, ние не можем да предадем на милостта на националистите тези хора, които живеят в югоизточната част на Украйна. И не само руснаците, но и рускоезичното население, което се стреми към Русия. Няма нищо необичайно в тази позиция“, заяви Путин.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.