„Сини“ легенди вадят отбора и падат служебно

Зала „Универсиада“ се превърна в син вулкан от усмивки в шоу в чест на Коледа. Появиха се десетки любимци на публиката - футболисти, треньори. Празникът продължи над 5 часа. А легенди се включиха в турнир по футзал.

В единия полуфинал журналисти и фенове завършиха 1:1, а запалянковците спечелиха с дузпи. Звезден отбор с треньор Станимир Стоилов се изправи срещу селекция на Константин Папазов. В състава на Мъри влязоха неговите момчета от „приказката“ през 2005-2006 г. - Георги Петков, Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Емил Ангелов, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Станислав Ангелов. В тима на Тити се открои Емил Велев.

Папазов няколко пъти тръгва да води отбора от терена - закачка с изваждането на „Литекс“ от мача на „Герена“. Накрая съставът на Стоилов ликува след дузпи.

Здраво шоу се разигра и във финала. Хората на Мъри поведоха със 7:2 срещу феновете. Обаче Стоилов и Тити извади отбора и съдията даде служебно 3:0 за ултрасите...

Бяха събрани дарения за школата на „Левски“, имаше много атракции за публиката, скандирания, песни - обстановка като за мач, която вдъхнови стотици малки и големи.

Изненадващо обаче пропадна традиционният от години коледен дуел между настоящи футболисти на „Левски“ и фенклуба „Левски“ София Запад“. От първия състав се появиха само помощник-треньорът Топузаков, Александър Любенов и Владимир Гаджев. Сензационно не дойде спортният директор Георги Иванов-Гонзо, който по правило е капитан на тима в шоуто срещу запалянковците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ