Арестуваха синовете на Ценко Чоков

Синовете на кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков са били арестувани тази нощ, съобщи tribali.info.

Около 4 ч след полунощ е станал пиянски бой в бар в Бяла Слатина. При инцидента синовете на скандалния кмет са пребили две момчета, едното от които е настанено в болница.

В полицията е бил получен сигнал, че 19-годишният Мартин и 21-годишният Спас Чокови са нанесли побой на присъстващи в заведението младежи от съседна компания. По непотвърдена информация единият от пребитите е Мариян, който е син на популярния в града Джава.

Полицията в Бяла Слатина е реагирала незабавно и е прибрала в ареста двамата синове на Ценко Чоков. Днес обаче почти всички свидетели на инцидента дали писмени показания, че не е имало никакъв екшън, а пострадалото момче било паднало само от стола. За побоя са отрекли дори пострадалите младежи, което връзва ръцете на ченгетата за последващи действия.

По неофициална информация днес кметът на Галиче се е появил в болницата и е респектирал както медицинския персонал, така и настаненото там момче. Въпреки това полицията е докладвала случая в прокуратурата и вече има образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони