12-класничка се обеси в дома си в Пазарджик, оставила е предсмъртно писмо

Дванадесетокласничката от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт Мишел Драганова е била намерена обесена в дома си в Пазарджик на 17 декември сутринта. Тя е оставила предсмъртно писмо, предаде ''Марица''.

По информация на полицията, момичето е посегнало само на живота си. Тялото било открито от приятеля на Мишел, който я търсил няколко пъти по мобилния телефон. Тъй като не отговаряла, той отишъл в къщата , за да види какво става.
18-годишната Мишел Драганова най-вероятно е изживявала някаква криза, тежък проблем, който не е могла да разреши, коментира говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов. По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.
Близки на семейството разказаха, че Мишел има още девет братя и сестри, но не е от ромски произход. Хора от родното Калугерово обясниха, че повечето деца на многодетната фамилия живеят и работят в чужбина. Описаха ученичката като кротка, а семейството като обикновено. Никой дори не предполага какво може да е довело до трагичната смърт. Всички в селото са потресени, тъй като преди време в катастрофа загинал брат на момичето.
От Професионална гимназия по икономика и мениджмънт отказаха коментар по темата с мотив, че не желаят да пречат на разследването. Заради трагедията с нелепата смърт на младото момиче училището отменя заплануваните коледни мероприятия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право