Владо Николов: С едно момиченце картината ще е съвършена

Владо Николов, капитанът на волейболните национали, черпи сили от сплотеното си семейство. Всяко дете умножава любовта им с Мая. След трима сина те си пожелават и дъщеричка.

С появата й, смята Владо, картината ще е завършена.

Пред новия брой на "Всичко за семейството" двамата разказват къде ще прекарат предстоящите празници и каква е равносметката им за отиващата си 2015-а.

"В личен план - казва Владо - тя беше страхотна с раждането на третия ни син Филип. Това беше безценен подарък за нас, нещо, което искахме, чакахме и сме много щастливи, че го получихме.

За волейбола беше безспорно изключително успешна година не само от спортно-техническа гледна точка, но и с класирането ни във финалната четворка на европейско първенство за пореден път.

Това място сред най-добрите е оценка освен за добрата работа на всички, които се занимават с волейбол в България, така и за перфектната организация на подобен форум, което само по себе си е вече един грандиозен успех. В професионален план голямата ми мечта е да се класираме на Олимпиада, за да завърша достойно кариерата си." Още откровения и подробности за живота на спортната звезда ще откриете в новия брой на "Всичко за семейството".

В новия брой ще откриете още:

50-годишната история на семейния тандем Бахчеванова-Стойчев

Разказ за артистичните гени на Тодор Колев през Албена до Теодора на сцената

Както и изповедта на Нешка Робева в навечерието на нейната 70-годишнина

Ще откриете и богата Коледна енциклопедия с хитрини и рецепти на майстори за крехко месо и бухнало тесто, за ефектна и лесна украса на трапезата, ще почерпите идеи от пътеводителя на празничните сладкиши по света и у нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица