С над 30 млн. лв. са намалели просрочените задължения на болниците

„Локо“ (Пд) се размина с грандовете в Лига Европа

Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет на 20 и 21 юни в Брюксел

Никола Саркози ще бъде съден за корупция

Липсват обтривки от ръцете на обвинения в стрелба след пиянски скандал военен следовател Според прокуратурата следователят Калоян Узунов и военният поркурор Спас Илиев са били много пияни, но не са им взети и алкохолни проби

4 години затвор за мъж, пребил непълнолетния си брат Инцидентът станал заради пари от продажба на мед

Екатерина Захариева: Ще бъде историческа грешка, ако Северна Македония и Албания не започнат заедно преговорите за присъединяване към ЕС

Йорданка Фандъкова днес провери работата по ремонта на ул. „Каменоделска“

Отслужиха заупокойна молитва за бедствието преди 5 години ЕИБ одобри проект за интегриране при извънредни ситуации и кризи

Министър Емил Караниколов: Офертата за Ф-16 се разглежда от експертните групи по министерства, най-вероятно ще я коментираме публично в петък

УЕФА връща Люпко у дома

Газов котлон опожари каравана

Кметът на Банско пръв започна препис на „История Славянобългарска“

Прокуратурата в Силистра разследва инцидента с изчезналото в Дунав момче

Марияна Николова обсъди с посланика на Индия у нас Пуджа Капур развитието на българо-индийските отношения

Фандъкова: Метрото ще стигне до „Черни връх“ през юни догодина

Метростанцията на „Черни връх” ще бъде пусната през юни месец 2016 година, каза Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, цитирана от „Фокус”.

Кметицата заяви, че в график се изпълняват довършителните дейности по метрото. Работата по третия метродиаметър ще започне със седем станции, които обхващат дължина от 7,5 км. и трябва да бъдат завършени през 2019.

„Моето желание е цялата линия на третия метродиаметър да бъде готова през 2019 г.”. По думите й в началото на януари престои представяне на организацията на движението и се прави всичко възможно максимално малко да бъде ограничено то.

Фандъкова обясни, че при метростанцията на Орлов мост строителството ще е при много тежки условия, но въпреки това няма да има съществено затваряне на движението. Тя добави, че другите метростанции ще се изграждат в стеснени градски условия.

Кметицата посочи, че в края на месец януари и началото на февруари се очаква да започне същинската организация и работата. Организацията на движението ще бъде представена в началото на месец януари, а самите затруднения в движението се очакват в края на февруари и началото на март.

Фандъкова призова столичани да използват обходните маршрути и заяви ,че най-тежко ще бъде преминаването по бул. „Патриарх Евтимий” и кръстовището му с бул. „Витоша” и по бул. „Гешов” при пресичането му с булевард „България”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.