Маурицио Сари е най-суеверният треньор

На 27 юни 2019 да почерпят

Мюсюлманин обнови църква в Преславско Сърбин градил храма преди 122 г., сега Али Кюлюмов помогнал с работници и материали

ДАНС гони дъщерни фирми на офшорки Банките докладват за съмнителни плащания над 50 евро

Хореографът Фреди Франдзути: Еротиката е важна част от „Кармина Бурана”

„Фолксваген” предпочита София пред Измир Вече има разговори за продажбата на имот до българската столица за новия завод

Народният театър издига сцена под звездите За трета поредна година спектаклите ще се играя на открито от 21:30 часа

Дилъри търгували с дрога от коли в движение (обзор) Осем ефективни и две условни присъди за 10 участника в наркогрупа

Йенс Столтенберг: Русия има време до 2 август да се върне към ракетния договор

Порой причини наводнение в Котел, някои от жителите бяха евакуирани

Цеци Красимирова пуши трева

Не забраняват вноса на дизели втора ръка

Мелиса спретва на Селим гаден женски номер

Наказателният спецсъд остави Николай Банев в ареста

Климатичните аномалии съсипват кръвното и секса Динамичната смяна на времето между жеги, обилни валежи и бури стават все по-често явление

Фирми ще осиновяват кръстовища в Шумен

Община Шумен ще предложи на бизнеса в града да поеме грижата за възлови кръстовища. Срещу това заинтересованите производители и търговци ще могат да си поставят реклама на местата с усилен трафик. Бъдещите „осиновители“ ще трябва да бъдат добри стопани – да поддържат осветлението, тревните площи на кръговите кръстовища, както и да се рекламират по подходящ начин. Проекта за цялостната им дейност задължително ще се одобрява от архитектурен съвет към общината, каза кметът Любомир Христов/ГЕРБ/.

Градоначалникът иска да се въведат и точни срокове и контрол при прокопаването на улици в Шумен. Ще се въведе картотека на прокопаванията със снимки. Служител на кметството ще документира улицата преди разкопаването и след възстановяване на настилката. Само при добър резултат ще се възстановяват внесените гаранции от фирмите.

Два паяка трябва да сложат ред и в паркирането на автомобили в Шумен догодина. Те може да се закупят от фирма и да се ползват съвместно с общината, която ще осигури терен за престой на колите-нарушители. Целта на всички бъдещи мерки е „градъта да стане подреден“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.