„Сините“ мечтаят да вземат Курьор без пари

„Левски“ обмисля три варианта за привличане на Матиас Курьор от „Черно море“. Преговори още няма, но „сините“ вече дискутираха стратегията.

Договорът на футболиста от Мартиника изтича на 30 юни, което поставя „Герена“ в силна позиция, ако крилото не преподпише с варненския клуб. „Левски“ е готов да прати свой играч в „Морето“ в бартер срещу оставаща половин година контракт на Курьор и да го вземе без пари. Следващата възможност е да се платят 50-ина хиляди евро трансферна сума на „Черно море“, за да бъде привлечен асът от 1 януари.

Последният вариант предвижда „сините“ скоро да подпишат договор с легионера с начална дата 1 юли 2016 г., когато ще е свободен агент.

„Левски“ и Стоилов пак се разминаха за мач

„Левски“ за втора поредна година се размина с контрола срещу „Астана“ на Станимир Стоилов. Двата клуба не успяха да се договорят за проверка по време на лагерите им в Анталия през февруари.

Миналата зима имаше споразумение, после „сините“ поискаха промяна на датата, казахстанците отказаха и се появиха негативни емоции. Сега е ясно, че не се съгласуваха програмите на „Левски“ и „Астана“, а кой приел, кой отказал, все още е зад кулисите.

Участникът в Шампионската лига ще има бюджет от 45 млн. евро, а не долара за 2016-а, обяви директорът Кайсар Бекенов. За тази година клубът похарчи 30 млн. eвро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ