Нашата Радост разказа за конкурса "Мис Вселена" от първо лице

Какво е да участваш в конкурса "Мис Вселена", разказа българската представителка в него – Радост Тодорова, пред bTV. Тя окуражи филипинката Пиа Алонско Вуцбах да вземе короната си, след като тя бе дадена по грешка на колумбийката Ариадна Гутиерез, и това спечели на българката много фенове.

По думите на Радост, когато короната била дадена на "Мис Филипини", всички останали претендентки се струпали около Ариадна, започнали да я утешават. И едновременно с това настоявали победителката от Филипините да се откаже от наградата. „Те я блъскаха, всички бяха полудели. Крещяха й „Отстъпи”, разказа Радост. Заради непристойното си поведение дори „Мис Германия” била дисквалифицирана.

Българската миска обясни, че "Мис Филипини" е била скромна, искрена и е заслужавала да спечели. „Когато живееш с тези момичета 3 месеца, ти виждаш кога те играят роля, преструват се или думите им идват от сърцето”, обясни Радост.

Според нея, Ариадна Гутиерез пристигнала с нагласата, че е сигурен победител и това й личало през цялото време. Била е много нахакана и надменна, разказа още Радост.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица