Михаил Миков: Пожелавам на всички здраве, щастие, любов и разум през следващата година

Хората заслужават повече солидарност и справедливост, повече вяра в настоящето и бъдещето

Председателят на БСП Михаил Миков отправи поздрав за Коледните и Новогодишни празници. Лидерът на социалистите пожелава на всички български граждани весели празници, много здраве, щастие, любов и разум през следващата година.

„На края на тази година не искам да говоря за политика, не искам да се връщам към начина, по който управляват България десните. Не искам да говоря за увеличението на данъците, цената на тока, винетките и горивата. Не искам да говоря за милиардите, които никой не знае за какво се харчат. Не искам да говоря и за войната срещу демокрацията, правовия ред и плурализма на мнения, която целенасочено се води от управляващите“, категоричен е Миков. Председателят на БСП се въздържа и от коментар за характера на управляващото мнозинство, което по думите му е формирано около частни и корпоративни интереси.

„Поне по празниците хората не заслужават да говорят за това. Хората заслужават повече солидарност, повече справедливост и повече вяра в настоящето и бъдещето“, подчертава лидерът на левицата. Идващата година е добър повод да се преборим за това, отбелязва Михаил Миков в поздравителния си адрес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини