Възрастна жена колабира в претъпкан бус, спасиха я по чудо

Истинска драма се разигра днес около обяд в препълнен бус от София за Перник. Правостояща възрастна жена казала, че не може да стои на краката си и в същия момент се свлякла на земята.

Хората направили място да седне, но жената пребледняла и избелила очи, била като мъртва. Пътниците изпаднали в паника, шофьорът също. Той попитал пътуващите имат ли против направо да кара за болницата. За щастие обаче до това така и не се стигнало, съобщава zapernik.com.

Друга жена реагирала незабавно и започнала да разтрива припадналата перничанка. Благодарение на това тя се свестила, а цветът и на лицето се върнал.

"Жената изглеждаше като мъртва. Не се движеше очите й не реагираха. Стана страшно. Започнах да я масажирам и да я пръскам с вода, оправяла съм епилептици, за щастие жената се върна на себе си. Шофьорът беше свестен, наистина искаше да кара към болницата. Но жената се оправи, слезе на спирка "Елена Георгиева" в добро състояние. Но хубавото в тази история беше, че хората станаха по-контактни един с друг. Пожелаваха си на слизане весели празници. Помагаха си с багажите. Станаха по-добри. По Коледа стават чудеса!", разказа Снежанка Борисова, спасила възрастната жена".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини