Българка спечели отново френското шоу "Танцувай със звездите"

Деница Икономова и Люик Ноте спечелиха френския телевизионен конкурс на TF1 "Танцувай със звездите". Това е втора поредна победа в шоуто за Икономова, която спечели през 2014 г. с партньор Раян Бенсети, съобщи Дарик.

Българката е родена в Кюстендил през януари 1987 г., но от малка живее, учи и тренира в София. Когато е на 15 години семейството й се мести в Канада и постъпва в танцовото училище в Монреал.

Майката на Деница е от Кюстендил - архитект Надежда Парталева, бащата - Жанин Икономов, е от Видин, има и брат - Павел, който е музикант.

Деница Икономова и Люик Ноте спечелиха финала на шоуто "Танцувай със звездите" с подкрепата на 68% от зрителите.

Люик Ноте е белгийски певец, който става популярен с участието си в третия сезон на "Гласът на Белгия", и заема второ място през 2014 г.

Деница участва в различни състезания в САЩ до 2005 г., с Christian Millette, екс-шампион на Канада в латино и стандартните танци в категорията за аматьори, са втори на World 10 Dances и трети на латинотанците в Хонконг.

По време на първия национален шампионат за професионалисти - СТТ и ЛАТ, проведено през юни 2011 г., двойката става шампион за България в ЛАТ.

През 2011 г. Деница прави фурор в "So You Think You Can Dance" - едно от най-гледаните телевизионни предавания на американския континент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес