Къде са звездите по празниците: На мнозина от коледните късмети им се пада „работа“

В навечерието на празника Рождество Христово във въздуха винаги витае някаква особена магия, която носи светлина и надежда дори в напрегнатите дни, в които живеем. В компанията на най-близките хора, празнично украсената елха, проблясващите лампички и в очакване на коледното чудо сякаш всички стават малко по-добри и гледат с повече надежда в бъдещето. За повечето от известните ни личности Коледа и Нова година също са сред любимите празници.

За коледните празници продуцентът Иван Христов ще замине на заслужена почивка в чужбина. След края на успешното риалити на Би Ти Ви “Фермата” той е решил да отдели малко време само за любимата си жена Ирина Тенчева. Двамата ще си подарят романтична екскурзия до предпочитана от тях дестинация и са оставили децата си в сигурни ръце. За Нова година обаче Иван признава, че ще бъдат у дома заедно с цялото им семейство, за да могат да се насладят истински на празника, като ще бъдат за първи път и в компанията на най-новото попълнение в семейния отбор - малкия Самуил, което ги прави още по-щастливи. Иван споделя, че най-голяма радост му носи това да прави подаръци, а не самият той да получава, затова обича отрано да се подготвя с изненадите за любимите си хора. Известният продуцент издаде, че с приятелят му и колега Андрей Арнаудов готвят и няколко нови проекта, с които ще стартират ударно през 2016 г. Едното шоу, за което вече се говори, се казва “Българи на три морета” и участие в него взема Емил Каменов от “Къртицата”, който заедно с атрактивната му партньорка Габриела ще заместят Валя и Моро и на свой ред ще покажат на зрителите как се оправят в чужбина хора, които не знаят език и не са пътували по света. Първите два пилотни епизода ще бъдат излъчени на 1 и 2 януари. За другите проекти той предпочита все още да е говори, но също ще бъдат много интригуващи.

Обичаната певица Стефка Берова също ще изкара коледните празници извън пределите на страната ни. Тя ще посрещне светлия християнски празник заедно с дъщеря си Косара Марчинкова в Рим, където наследничката на легендарния ни дует живее вече от няколко години. В столицата на Италия Косара работи на престижна длъжност в местна електрическа компания. Стефка ще й гостува до 9 януари и двете заедно ще се наслаждават на празнично украсения Рим. “Обичам Коледа и Нова година, обичам всички празници, дори осми март. Важно е човек да може да се отпусне в такава красива и уютна атмосфера и да е обграден с обич и спокойствие. Тя признава, че за съжаление готвенето не й се отдава много, но за Бъдни вечер, Коледа и Нова година ще се постарае да направи нещо традиционно и вкусно с помощта на дъщеря си. Двете ще се опитат да спазят всички ритуали, защото те са важна част от християнските празници. “Най-добрият късмет е човек да бъде здрав и да има работа, както и да е с любимото същество. Аз съм доволна и благодаря на Бог, че не ме е оставил”, споделя Стефка. Изпълнителката на “Чудо” пожелава на всички за настъпващите празници да бъдат здрави, щастливи и малко по-добри.

Моделът Гери Дончева, която наскоро зае престижното четвърто място в световния конкурс “Мис Глобъл”, ще изкара коледните празници заедно със семейството си. Красавицата признава, че се зарежда най-добре в родния си град Плевен, затова е избрала да бъде именно там в компанията на най-близките си хора. Сред гостите ще бъде и най-добрият й приятел - брокерът от Ню Йорк Деян Иванов. На Нова година тя отново ще бъде с любимите си хора в домашна обстановка, но този път в София. Тя сподели, че ще ги зарадва с нематериални подаръци под формата на стихове, които е съчинила специално за тях. През миналата година тя е изненадала всички отново с римувани посвещения, което им останало като скъп спомен. На музикалните си продуценти Румънеца и Енчев Гери е подарила по един чифт маратонки от дизайнера на Лейди Гага - Ридли Скот. Те от свой страна са й обещали да я даруват с музикални проекти за над 10 000 лева. За сексапилната брюнетка обаче най-добрият подарък би бил Господ да дава здраве на нея и най-близките й хора, защото тя се уверила, че това е безценно, след като загубила баща си преди години. “Най-любимата ми Нова година бе през 2000 г., когато посрещнахме Милениума в Египет и тогава бяхме за последен път с баща ми. Бяхме всички - баща ми, аз, сестра ми и майка ми. Беше много хубаво, много топло и нестандартно и остана незабравимо за нас”, споделя моделката, която бе водеща на Балканското дефиле на коледния фестивал SofiaМezi, организиран с благотворителна цел.

Хип-хоп принцесата Лора Караджова ще бъде за Коледа в семейната им къща в Банско заедно с роднините, с любимия си мъж и малката Алиса. На Нова година темпераментната блондинка ще работи, като ще е главната атракция в празничната програма на площада в град Русе. За дъщеричката им ще се грижи таткото, който ще остане в Банско. “Честно казано, чакам да завали снегът, за да усетя празниците по-истински. По принцип ние, изпълнителите, се забавляваме работейки. В последните години не съм пропускала новогодишен ангажимент и все съм работила на 31 декември”, признава Лора. Тя споделя, че последните Нови години са свързани за нея и с някакви неприятни емоции, но за сметка на това после през цялата година много й е вървяло. Известната певица добавя, че се опитва да приготвя ястия за традиционната коледна и новогодишна софра, но майка й е главният майстор-готвач вкъщи. Тя пожелава на всички читатели да се забавляват колкото се може повече на предстоящите празници, без да пречат на другите, и да оползотворяват времето си само за положителни неща.

Финалистката от “Гласът на България” Красимира Иванова признава, че определено ще запомни тази Коледа, защото малко преди празника тя издаде първия си поп-рок албум “Седем” и получи годежен пръстен от любимия си мъж. По време на представянето на дебютния й диск талантливата певица бе сюрпризирана на сцената от Пейо от “Имате поща” с годежен пръстен от бизнесмена Орлин Енчев. На него тя посвети и емблематичното си парче “Сила”. Другата й любима песен от албума е въздействащата “Огън”, която е създадена за несъстоялия се “Златен Орфей”. Най-новата ни светска двойка ще посрещне Коледа на вила извън София в компанията на близки приятели и домашна атмосфера пред камината. За Бъдни вечер атрактивната певица ще приготви за гостите и любимия си мъж обожаваните от него сарми и тиквеник, а за Коледа основният акцент в трапезата ще е капамата. Според Краси и Орлин и на Коледа се случват чудеса, стига силно да вярваш в тях. Двамата влюбени са щастливи, че за първи път през тази Нова година ще бъдат заедно, защото досега Краси винаги е имала участия. Навръх 1 януари те ще са с техните бъдещи сватове на Пампорово. В дните на светлите християнски празници Орлин е подготвил подарък и за почитателите на хубавата българска музика. Той е продуцент на новата класация за родна музика “Българският топ 40” с водеща Поли Генова, чийто пилотен брой ще видим на 26 декември по БНТ. Орлин и Краси заедно със Златка Димитрова отсега подготвят и благотворителен великденски концерт “Краси и приятели”.

Звездата на родния театър Искра Радева признава, че на Бъдни вечер ще си е вкъщи и ще реанимира след традиционния й коледен концерт в НДК. Тя не крие, че организирането му е било доста изтощително, но за сметка на това й е донесло и много хубави емоции. “Получих много суперлативи. В телевизията ми казаха, че това е най-хубавият концерт от всички. В такива моменти забравям всички трудности”, щастлива е Искра. Тя издаде, че спектакълът ще се излъчи на 25 декември по БНТ, като в него участват големи имена като Йорданка Христова, Веселин Маринов, Орлин Горанов, Глория и много други. За посрещането на Новата 2016 г. тя отсега планира да бъде заедно със семейството и приятелите си. Най-хубавите Нови години в живота на актрисата са тези, които прекарала с близките си в пълен състав, когато сред тях все още бил и любимият мъж. “С него пътувахме винаги на топло - Доминикана, Мексико, Аруба. Имали сме страхотни Нови години, организирани с много изненади и хубави бюфети, както и с големи оркестри на живо”, спомня си Искра. Тя се шегува, че досега от празничните късмети винаги й се е падала работа, но това не я притеснява, защото е работохолик. След Нова година, актрисата ще има представления с новата премиера “Наследството”, която вече е играна в София с огромен успех. Искра споделя, че обича да получава подаръци, но също така и да подарява, но за нея най-важното в тези празници е да ценим най-близките си хора и да ги даряваме с много любов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица