Домусчиев: Най-важна е политическата стабилност, която е важна за бизнеса

Бизнесът не счита, че правителството е отличник, но от друга страна не счита, че кабинет „Борисов 2“ е двойкаджия или средняк. Най-важна е политическата стабилност, която е важна за бизнеса. Това каза Кирил Домусчивя, председател на КРИБ, за "Радио К2".

Кирил Домусчиев даде оценка много добър (4,5) по шестобалната система на правителството. Председателят на КРИБ оцени високо реформата в пенсионната система и заяви, че реформите трябва да бъдат основна цел на правителството през следващата година.

"В България е назрял момента да се правят реформи. Под натиска на улицата ключовите реформи не се извършиха, което тежи на обществото и на бизнеса. Бизнесът има надежда, че кабинетът, начело с премиера Борисов има потенциал да извърши необходимите реформи", каза Домусчиев.

Мисията на Кирил Домусчиев е да прави правилно нещата, за да не бъде упрекван, както и да казва истината, което важи и за бизнеса, и за футбола. Той иска неговата бизнес дейност да служи за пример за други бизнесмени, за да се увеличи БВП на България. Бизнесът да защитава имиджа на българското на световните пазари, а ФК „Лудогорец“ да служи за пример на всички футболни центрове в страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес