Министър Ангелкова: Българският туризъм трябва да е национална кауза

Евтим Костадинов, баща на арестувания зам.-шеф на фонд „Земеделие“: Синът ми не познава Миню Стайков

Как се храни Йоланда Хадид Майката на Джиджи и Бела Хадид изглежда супер на 55 години

Как хакването на НАП предизвиква семеeн скандал?

СОС разглежда нов механизъм за съкращаване времето на реакция при замърсяване на въздуха

Проф. Михаил Константинов: Проникнато е в сървър, не в архива на НАП

Росен Бъчваров: Правим приложение на НАП, с което всеки да провери дали има злоупотреба с данните му

Менда Стоянова: Няма по-подходящ момент за плащане на изтребителите Ф-16

1700 са жертвите на ебола за година В Конго започнаха масови ваксинации

Отхвърлиха иск на Петко Стрелеца от Лясковец за 1 млн. лева срещу държавата Петко Петков, който уби командос и рани колегите му, се почувствал заплашен, че ще го вкарат в лудница

Сделката за F-16 влиза в парламента

Мъж се самозапали пред японското посолство в Сеул

Тръмп съобщи, че САЩ са свалили ирански дрон в Ормузкия проток

„Левски“ строи два изкуствени терена

На 19 юли 2019 да почерпят

Ремонтираха WC-та на Гюешево и Олтоманци

Направен е цалостен ремонт на обществената тоалетна на ГКПП-Олтоманци, след като ВиК инсталацията там замръзнала миналаат зима и бели неизползваема, каза областният шеф н Кюстендил Виктор Янев по празниците.

Пунктът е ненатоварен, денонощно минават по 50-60 пътуващи или пеша, тоалетната обаче трябва да е в добро състояние, коментират капапейци. На ГКПП Гюешево също са ремонтирани обществените тоалетни на „изход“ и на „вход“. Там през лятото обаче неизвестни откраднали единия бойлер за топла вода, наложило се да свалят и другия, за де не бъде демонтиран и той, разказаха митничари. Общо за подобряване на инфраструктурата и на недвижимото имущество на двата пункта са изразходвани около 30 хил. лева, каза областният шеф вчера.

Проблем на Гюешево са трикольорът и флагът на ЕС, които се веят от 41-метровия пилон до междинката на пункта. Силен вятър отвял ЕС флага чак в Македония, откъдето се наложило съседите, които не членуват в Европейския съяз да ни го връщат, каза областният управител. Нашият трикольор и флагът на ЕС върху високите пилони и на 1100 м. надморска височина често се късат, а само един от тях струва около 3 хиляди лева и така разходите растат. Затова е добре при вятър и лошо време да се свалят, посъветвал капепейците областният управител Янев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.