Израел предлага управляеми противотанкови ракети на армията ни

Красимир Ципов: Няма достатъчно време да се преработи софтуера на машините за местния вот

Съдът на ЕС подкрепя колите с десен волан

Затварят за час магистрала „Марица“ между Димитровград и Харманли утре

Бюрхан Абазов: Заразата по свинете е влязла чрез фуражи

Кристиян търсел информация за Бойко Борисов и Сотир Цацаров (обзор) Хакерът съхранявал откритите сведения в папка с име “Търсене за Бивол”

Затварят тръбата в посока София на тунел „Витиня“ утре

Мохамед в „Левски“ за 3 години

Плащаме за паркиране с мобилно приложение

Данаил Кирилов: Няма да номинирам кандидат за главен прокурор

Нови 10 млн. евро ще бъдат инвестирани в пограничния регион между България и Турция

Д-р Емил Илиев, организатор на Джаз фестивала в Банско: Джаз фестът в Банско привлича туристи от цял свят

Вижте какво ще решава Министерски съвет, утре 24 юли 2019 г.

Министър Маринов за обиска във фирмата-работодател на Кристиян Бойков: Не ни съдействат!

Санкции до 1500 лв. за пушене на закрито

Константинов: Трябва да играем на живот и смърт

Националният селекционер по волейбол Пламен Константинов за пореден път обяви твърда решителност отборът да се раздаде без остатък в мачовете в олимпийската квалификация в Берлин от 5 до 10 януари.

„Нашият отбор трябва да играе на живот и смърт, трябва да даде максимума от себе си, за да влезе в тройката – каза Константинов. – Това ще означава едно ново европейско първенство и медал от това първенство – да ни върне съдбата това, което ни взе тук в София.”

„Най-голямата въпросителна в състава ни е Виктор Йосифов – продължи селекционерът. – Глезенът му е по-зле, отколкото очаквахме, но ще вземем решението дали да пътува в последния момент. Ако му спадне отокът, ще го вземем. Но ме притеснява летенето, защото при летене, това се отразява на отока. Цецо Соколов е добре. При него нещата са на друг режим, сменяме волейбола с повече фитнес. Тодор Алексиев вече трябва да е пълноценен.”

В групата националите първо играят срещу Финландия (16 ч на 6 януари). В следващите два дни са двубоите с Русия (19 ч) и с Франция (18 ч). първите два отбора в квартета отиват на полуфинали, като само победителят от Берлин взима олимпийска виза. А вторият и третият ще играят на световната квалификация за Рио в Япония през месец май.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.