Най-забавните британски заглавия през 2015 година

Наред с всички сериозни местни и глобални проблеми, в новинарския поток попадат и някои забавни новини. „Индипендънт” подбра най-забавните заглавия от местните британски новини през 2015 година, пише БГНЕС.

1. “Гарвани и патици завземат село” Местен вестник в окръг Рибъл Вали информира за опасното нашествие.

2. „ИЗВЪНРЕДНО: Кофа за смет беше съборена от вятъра на ул. „Плимут”!” В редакцията на „Плимут херълд” е имало извънреден недостиг на извънредни новини.

3. „Гларуси искат да убият кучето ми!” Това свиделтество на клет гражданин за „Нортуест ивнинг мейл” е достойно за филмов трилър, коментират от „Индипендънт”.

4. „Круша колкото грахово зърно в Брогдейл” Възможно е да не сте чули за този международен скандал.

5. „Разгонена кучка отнесе котешката врата” Полуделият от желание американски булдог Кийта развесели Лестър и търсачите на интернет картинки.

6. „Патица влиза в бар, изпива една бира, сбива се с куче и губи. Папионката й остава непокътната. Не е виц” Не е виц. 

7. “Гребло за листа откраднато от градина” Жителите на Нотингам са особено притеснени от това вероломство в критичните есенни месеци.

8. „Дръгс Бъни: Двойка скри амфетамини за 10 хиляди паунда в заешко кошче” Поредна демонстрация на сложното изкуство на доброто заглавие.

9. „Крадци спасяват златна рибка” Тази неочаквана развръзка показва, че доброто се крие във всеки.

10. “Жителите на Корнуол искат обърната кола да бъде обявена за световно културно наследство” Обърнатата кола-кандидат за ЮНЕСКО. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл