На 16 юли 2019 да почерпят

„Левски“ с убедителен старт на новия сезон, юноша изработи три гола

България е в топ 20 по поскъпване на домовете

Вучич помоли Макрон за помощ по пътя към ЕС и за разрешаване на кризата с Косово

Трус от 3 по Рихтер разлюля Вранча

„Руска връзка” тресе коалицията в Италия Близък до “Лига” лобист търсел финанси от Кремъл

Ердоган: Турция се надява да организира съвместно с Русия производство на системи за ПВО

Частично лунно затъмнение в нощта на 16 срещу 17 юли

Плащаме на ЕС за пластмасовите опаковки Обсъждат нови приходи в бюджета на общността

ЕС одобри санкции срещу Турция заради сондажите в шелфа на Кипър

МВФ: Вдигнете възрастта за пенсиониране Работниците намаляват с 30% през следващите 30 години

Министерство на финансите: На 19 юли партиите ще получат втората част от държавната субсидия за 2019 г.

Частна здравна каса, ако има 500 000 желаещи Новата визия за бъдещето на осигурителния модел поставя повече въпроси и неясноти, отколкото решения

Русия и Украйна готвят голяма размяна на затворници

Ирак предаде на Русия 33 деца на членове на ИДИЛ

Евгени Минчев: Боби ми ползваше клозета

* Отслабнах в Къщата, вече може да ме носите на ръце, казва Лорда

Безспорно Евгени Минчев бе най-атрактивният участник в „Биг Брадър ол старс“ и именно той изнесе шоуто на плещите си, провокирайки развихрянето на страстите в Къщата. Въпреки че до последно бе смятан за безспорен победител, Лорда остана на трето място. „Закъсняхте! Изгонихте тоя, който трябваше да спечели – останалото е долна плява. Избрахте спящите красавици“, заяви той на излизане от Къщата.

Лорда и Ваня Червенкова, която остана четвърта, не се появиха на купона, ознаменувал края на трите сезона на „Биг брадър“ тази година. Обида ли, що ли?!
Да коментира преживяванията си в „Биг Брадър ол старс“ е основната тема на разговора ни с Евгени Минчев, който смята себе си за Големия победител в шоуто, както го определят и многобройните му почитатели в социалните мрежи.

– Евгени, какво те накара да участваш в „Биг Брадър ол старс“, кои бяха основанията „за“ и „против“ влизането ти в Къщата?

– На първо място аз съм бизнесмен. Обичам приходите, лицето ми произвежда пари, както за мен, така и за продуцентите. Нескромно ли е да кажа, че аз бях тяхната голяма звезда и че изнесох цялото шоу вътре. На второ място, аз имам ангажимент към моите почитатели и клиенти да им покажа една красива игра, да се разкрия, да им доставя или не удоволствието, което заслужават. На трето място – за мен това беше активна почивка, без лаптоп, без ненужни и уморителни контакти, още един психологически тест за това къде съм стигнал в израстването си и как мога да го приложа в действие. В крайна сметка, останах доволен.

– Имаше ли условия, които ти постави пред продуцентите, за да участваш в риалитито, и бяха ли изпълнени те?

– Подписах нормален договор, проявих много малко претенции, като това да имам необходимите ми диетични оризовки, да мога да присъствам на Бизнес дама на годината, което е най-голямото ми годишно събитие, и да спя в отделно помещение. Всичко това бе коректно изпълнено от продуцентите. Също така пожелах и бе изпълнено да имам постоянно на разположение турско кафе, както и подсладител за него. При участието ми миналата година бях пропуснал да спомена в договора за подсладители и Биг брадър няколко пъти ми изигра мил номер. Аз обаче си подслаждах кафето с хапчета прополки за гърло и кафето никак не беше кофти.

– Интересно, защо понесе така стоически гнусните нападки на Боби към теб, че си го „свалял“, искайки да не си сменя чорапите като се виждате, да ти изпрати голи снимки и тем подобни? Та с острия си език ти можеше да го сринеш на мига, но не го стори?!
– Приех, че предаването имаше нужда от любезен тон, както и от пример как трябва да се държат известните. Боби е едно провинциално момче и бъдещето му също е там. Змийски ризки и блузки с фалшиви камъчета, подстрижка като за фейс контрол в гей клуб, има ли смисъл да му добавям още слава, като се занимавам с него…

– Каза, че имаш своя версия за истинските ви взаимоотношение с Боби, но тъй и не я разкри изцяло? Защо?
– По същата причина. Нека си остане в мир.

– Евгени, какви са твоите поуки от участието ти в „Биг Брадър ол старс“? Има ли нещо, за което съжаляваш?
– Излязох оттам напълно щастлив, в прекрасно разположение на духа и тялото. Вътре тренирах много и загубих почти пет килограма. Вече ставам и за носене на ръце.

България, каквато бе през 2015-а

* Как я видяха и коментираха политически и социално ангажирани българи на страниците на „Жълт Труд“

Краят на годината неминуемо води до равносметка какво ни се случи, какво сме пропуснали и какво още ни предстои. Безспорно през 2015-а България беше белязана от местните избори, референдума, битката за съдебна реформа, бежанската вълна и… призива да я караме без ракия и сланина, за да сме крепки и не тежим на здравната система. Ето как коментираха годината далновидни българи на нашите страници.

Генерал Бриго Аспарухов: Озлобеното общество няма национална сигурност

Събитията в Украйна се развиват по сценарий на Европа и Америка, е уверен бившият разузнавач

– Г-н Аспарухов, кое според вас е най-пагубното в разрушаването на системата за национална сигурност след 1989 г.?
– Това са политическите чистки и единодушното заклеймяване на спецслужбите и на цялата система за сигурност, тяхното анатемосване и обявяването им за корена на злото за всичко случило се преди 89-та година. Процесите протичаха изключително динамично и ни завариха много неподготвени. В тогавашното ръководство на държавата имаше една заблуда, че България ще продължи по пътя на социалистическото развитие, само че с по-добро лице.

Отец Боян Саръев: Стомахът е новият ни Господ

Българинът е изключително завистлив и похотлив, възмущава се божият служител

– Кое качество на българина му тежи най-много?
– Завистта. Българинът е изключително завистлив и злонамерен човек, ако щете дори похотлив и злословен. Той не иска на него да му е добре, а на другите да им е зле. Непрекъснато във всичко се търси скрит замисъл, който е нечистоплътен. Но за това нещо си има основание. Нашите държавници развратиха българския народ. Той беше наистина благочестив до 40-те години на миналия век, беше трудолюбив, обичаше земята и църквата си, вярата и семейството си, а моралът и нравствеността не му бяха чужди.

Проф. Димитър Йончев: На прага сме на нов свят с други ценности

Американците се страхуват от сближаване между Русия и Германия, твърди експертът по национална сигурност

– Непрекъснато се говори за Трета световна война. Вашата прогноза?
– Благодарение на променената база в света – виртуалните мрежи, финансовите потоци и световния либерален пазар, като логика и като ежедневие изключвам голямата гореща война. Нямаме такива противостоящи цели и толкова решителни участници, които да отидат на такова нещо. Сърбаме попарата на много нецелесъобразни намеси.

Проф. Огнян Герджиков: У нас няма почва за демокрация

Призванието ми не е в политиката, а в университета и писането, казва председателят на 39-ото Народно събрание

– От позицията на гражданин, как ще коментирате политическия и социалния живот у нас?
– Нека да не гледаме едностранчиво – един по-глобален поглед през последните 25 години показва, че у нас се случиха и добри неща. И това често ми го напомня сестра ми, която от 1965 г. живее в Германия и като дойде тук, вижда много хубави промени. Имаше период, в който имахме ръст на вътрешния продукт, усещаше се по-европейско мислене и сред политиците, и сред народа.

Мика Зайкова: Корупцията е бич за родната икономика

Дребните бизнесмени искат да им плащаме, за да работим, гневи се икономистът

– Г-жо Зайкова, смятате ли, че бежанският поток, макар само преминаващ оттук, ще повлияе върху нашата икономика?
– Не знам защо бюрократите в Европа и болшинството от властимащите у нас си затварят очите за дълбоките промени, които настъпват във връзка не с елементарен бежански поток, а с истинско преселение. То ще влоши икономиката не само на България, а на целия континент. Прииждащите хора искат не само помощ, а и образование, работа и здравеопазване. Това струва не много, а страшно много пари. Налага се да започнем да строим стратегиите си, бюджетите и плановете за бъдещето по друг начин.

Алекс Алексиев: Турция спонсорира джихадистите в Сирия

Южната ни съседка отива към гражданска война, за да задържи Ердоган на власт, убеден е експерът по ислям

– Ислямизираща се Турция има ли отношение към България?
– Абсолютно, но това за съжаление не се коментира у нас. Въпросният ДИАМЕТ е истинска ислямистка армия. Там работят 150 000 души в 68 държави в цяла Европа и по света. Те имат проект за т.нар. мега джамии в Кърджали, Букурещ, Будапеща, в Америка. ДИАМЕТ ръководи мюфтийството в България на регионално ниво. Това са чужди граждани, които ръководят второто по големина вероизповедание у нас. Невероятен скандал, за който никой не смее да каже и дума.

И още…

Наша песен отпътува за Антрактида

Българин разсмива Америка

Известни артисти се простиха със сцената

Лили Иванова не понасяла Трайчо Талисмана

Мария Гроздева атакува седма Олимпиада

Свидетели топили Чеци

Бой тресе Народното събрание

Чуждите консули смайвали софиянци

ДНК тестове определят диетата и тренировките

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.