Георги Василев на невиждан купон с 28 000 фенове

Георги Василев стана част от най-големия коледен купон на стадион в света. 28 000 фенове на „Унион“ пяха „Тиха нощ, свята нощ“ на терена на стадион „Старото лесничейство“ в Берлин. Традицията е от няколко години и кадрите традиционно обикалят света. Василев, който е най-известният треньор в историята на клуба, бе поканен като част от шоуто. Заедно със съпругата си Олга и дъщеря си София наричаният в Берлин с прякора Генерала специалист запя в святата нощ.

„Никога не съм преживявал такава емоция - разказа Василев, който изведе „Унион“ до финал за купата на Германия и до евротурнирите. - Семейството ми също остана много впечатлено. „Унион“ може да се гордее. Една от най-приятните работи в кариерата ми бе в този отбор.“

В знак на признателност бордът на директорите на „Унион“ изпрати покана на Генерала по случай 50-ата годишнина на клуба. Василев ще бъде на партито в „Старото лесничейство“ на 20 януари.

Пред вестник „Берлинер курир“ треньорът обяви, че още не е сложил край на кариерата си. „През лятото напуснах „Етър“, но съм готов за нови предизвикателства“, рече Василев, който е шампион на България с „Етър“, „Левски“ (2 пъти) и ЦСКА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят