София има дефицит на нови апартаменти

Извинение за фалшиви картини в галерия „Структура” Организаторите и собственикът на творбите били подведени

Животновъдите ще получат 26,3 млн. лева de minimis

Разследват опит за палеж на барака, ползвана за фитнес

МВнР: Няма данни да е имало българи на самолета, попаднал в силна турбуленция

Апелативният съд в Търново с позиция за намалена присъда за убийство в Бяла Апелативната прокуратура в старата столица внася протест за промененото наказание от 20 на 3 години затвор

Щрахе няма да става евродепутат Планира да се завърне в политиката

ББР създава уеб платформа за финансиране на проекти 11 банки за развитие ще си сътрудничат

Показаха новия европейски изтребител на авиошоуто в Бурже (ВИДЕО)

Дете издъхна по време на игра в Стражица 8-годишното момче е починало от задушаване, след като си глътнало езика

Вижте верните отгори от днешната матура по БЕЛ

Заев се отказа от предсрочни избори Но ще прави ремонт на правителството

Иран се закани да превиши разрешения лимит на запаси от обогатен уран

Президентът удостои посланика на Германия с орден „Стара планина“ първа степен

Председателят на АИКБ Васил Велев: Превръщаме се в пъдари на НЕК

Заплашвали с вендета 18-годишния Антон, който уби Никола

 Заплашвали с вендета 18-годишния Антон след смъртта на 24-годишният Никола Мавродиев. Смолянският окръжен съд наложи във вторник най-тежката мярка „задържане под стража” на Антон, който уби с нож Никола.

18-годишното момче изрази съжаление за станалото. Адвокатът му Стойчо Братанов също поиска Антон да остане в ареста, тъй като напрежението в града е голямо, а приятели на убитото момче заплашват с вендета.

„Общественото мнение в града е крайно отрицателно и негативно настроено срещу него. Не е изключено да се стигне до нещо по-сериозно и моето желание е да се предотврати подобно нещо. Имало е заплахи за неговия живот и здраве“, каза защитата му.

Според съда, има опасност Антон да се укрие. Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

„Момчето отново препотвърди своето съжаление и искрени съболезнования към близките на загиналото момче и случилото се в онзи момент“, каза още адвокат Братанов. Антон изцяло и подробно разказал какво се е случило в онази вечер. Според защитата на Антон и първоначалните данни първи нападение е започнал Никола Мавродиев.

На мярката беше майката на Антон Лариса, която ридаеше, че синът й е спокоен и добър, отгледан с любов и възпитан. „Това е нелепа случайност, всичко е станало нелепо по детски поради алкохол. Искам да изпратя съболезнования на родителите, това е нещастен случай“, редеше в съдебните кулоари майката.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.