ВТ-Криминалисти откриха канабис в два имота във Великотърновска област

10 години затвор за причинена тежка телесна повреда в Гърция при шофиране

Жилищната сграда в Пловдив, чийто покрив беше отнесен, остава обитаема

Борис Джонсън обеща да изведе Великобритания от ЕС на 31 октомври със или без споразумение

Коя е буквата на живота

Владимир Чуков: Арестуваните за трафик на мигранти са действали от години

Д-р Крис Проктър, главен научен директор на Бритиш Американ Табако пред „Труд“: БАТ трансформира тютюневата индустрия чрез иновации

Пожарът в ТЕЦ „Марица Изток 2“ е напълно загасен и няма замърсяване на околната среда Най-вероятно се касае за технически причини или човешка грешка

Тръмп ще се срещне с Путин на форума на Г-20 в Осака

Изтребителите нямат общо с партийните субсидии Каквито и преговори да водят екипите, ако Бойко Борисов каже, сделка ще има

Евакуираха 2500 души в малък германски град заради две неизбухнали бомби от Втората световна война

Спецпрокуратурата дава подробности за акцията срещу престъпна група за трафик на мигранти

Предупреждения за опасно време и днес, оранжев код в 4 области в страната

КЕВР обсъжда цената на природния газ

Съветът на коалицията ще заседава за партийните субсидии

Утре подписват договорите за изграждане на лот 3.1 от магистрала „Струма“

Утре, 30 декември, в присъствието на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и представители на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ ще бъдат подписани договорите за проектиране и строителство и за супервизия по проекта за изграждане на Лот 3.1 от АМ „Струма“, съобщиха от регионалното министерство.

За изпълнител на проектирането и строителството на участъка след проведена обществена поръчка беше определено ДЗЗД „АМ СТРУМА 3.1“, което се състои от следните търговски дружества: „Агромах“ ЕООД, „Пътища Пловдив“ АД, „Хидрострой“ АД, „Пътища Пловдив Груп“ ЕООД, „АБ“, АД и „Алве Консулт“ ЕООД.

За изпълнител на супервизията е избрано ДЗЗД „СН АМ Струма Лот 3.1“ с участници Мотт МакДоналд Лимидит, Великобритания; „Трансконсулт-БГ“ ООД и „Тест Консултинг“ ООД.

Договорите ще бъдат подписани от изпълнителния директор на Национална компания „Стратегически инфраструктурни проекти“ Асен Антов и от упълномощени представители на дружествата, определени за изпълнители по договорите.

Церемонията ще се състои на 30 декември, от 12.30 часа, в сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.