Андреа лъсна чисто гола във вана (СНИМКА)

Пуснаха обвинения за хакването на НАП

Защитен свидетел обвинен в убийството на варненски диджей

Русия предложи на Турция изтребители Су-35 По-рано днес САЩ блокира Анкара от програмата си за бойни самолети F-35

Двуглава костенурка се роди в Малайзия Оцеляла едва няколко дни

Започна одит на информационните системи на НАП

Иран задържа петролен танкер в Персийския залив

Рицарите на Малта дариха линейка на „Пирогов“

Бюджетната комисия отхвърли президентското вето върху безлимитното финансиране на партиите от фирми

Два проекта стартират в защитено жилище за младежи с интелектуални затруднения Ще бъдат направени обновяване на базата и подготовка за заетост на младежи

Велико Търново ще получи европейски средства за доизграждане на ВиК инфраструктурата В областта от Оперативна програма „Региони в растеж“ се инвестират близо 67 млн. лв. по 28 договора

Бащата на Неймар на среща с „Ювентус“

Паламудът се люпи, хванали няколко малки риби в Лозенец и Приморско

Млади атлети и журналисти се включват в проект срещу агресията в спорта

Йоана води любовна Fiesta от 20-метрова кула Течението отнася лодката на певицата, спасителен екип я връща на брега на язовир Огняново

Шефът на „Пътна полиция“: Основният трафик ще е на 3 януари

„Основният трафик ще е на 3 януари. Тогава очакваме над 200 000 автомобила да се насочат към София”. Това каза пред „Нова телевизия“ началникът на “Пътна полиция” комисар Бойко Рановски.

„Дадени са указания в дните на голямото придвижване дейността на пътните полицаи да бъде насочена към подпомагане и регулиране на движението и не толкова към контрол. Това обаче не означава, че ако има агресивни водачи и такива, които явно показват неуважение към правилата за движение, няма да бъде взето отношение спрямо тях”, каза още той.

„При проверки в периода от 21 до 27 декември са хванати над 290 души, качили се в автомобила след употреба на алкохол. От тях 144 души са имали над 1.2 промила алкохол в кръвта”, съобщи комисар Бойко Рановски и уточни: „През последните 6 месеца всяка седмица залавяме между 200 и 300 души, които са седнали зад волана след като са употребили алкохол”.

„Всяка седмица хващаме и над 300 души, шофиращи или без шофьорска книжка или с отнето свидетелство за управление”, съобщи още комисар Рановски и добави: „Затова предложихме в такива случаи да се прекратява регистрацията на автомобила. Това е свързано със сваляне на регистрационните табели. Това наше предложение мина на първо четене в комисиите в Народното събрание”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.