На 24 юли 2019 да почерпят

Том Харди – красавецът с грозните роли Британецът е една от знаменитостите на съвременното кино

Румънската премиерка ще се кандидатира за президент

ФБР разследва 1000 опита за кражба на интелектуална собственост от китайци

Задържаха шеф от фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Заев: Груевски присвояваше чужда история Припомни, че предишната власт в Скопие е провела масова операция, наречена антиквизация

670 евро глоба за тениска с щампа на марихуана в Хърватия

Френските власти разследват слух, че водата в Париж е отровена

В САЩ избраха военен министър

Експерт: На софтуерните специалисти да се преподава и етика

Жълт код за гръмотевични бури в 4 области утре

Тръмп: ЕС ни убива в търговията

Европейските консерватори и реформисти на среща с транспортните министри на България, Унгария, Латвия, Литва и Полша

Джелял ще получи възмездие за злините си

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг – джендъри на плажа

Борисов: Рискът да загубим 220 млн. лева стоя през цялото време (Снимки)

„През изминалата година положихме огромни усилия за осъществяването на много проекти във всички сфери. На Северната скоростна тангента, която открихме днес с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министъра на транспорта Ивайло Московски, кмета на София Йорданка Фандъкова и председателя на Управителния съвет на АПИ инж. Лазар Лазаров, се работеше денонощно.

Благодаря на всички, които ме чуха и спомогнаха един провален при предишното правителство проект, днес да бъде факт. Рискът да загубим 220 милиона лева стоя през цялото време. Този проект е изключително важен не само за София, но и за страната, тъй като в обекта се пресичат автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“, пътищата Калотина – София, София – Бургас, второкласни и третокласни пътища от републиканската пътна мрежа. Общата стойност по изграждането е осигурена по ОП „Регионално развитие“ 2007-2013 г. със съфинансиране от националния бюджет.

Днес беше пусната за движение и напълно завършената първа част от Западна дъга на околовръстния път в София, чиято обща дължина е 3 км. и включва два пътни възела – при бул. „Царица Йоана“ и бул. „Сливница“ и два моста.“ Това написа във фейсбук профила си премиерът Бойко Борисов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.