Минидива разби Ютуб: 4-годишна американска хип-хоп танцьорка с най-сваляното видеоклипче за 2015-а

Една малка и страшно симпатична звездичка, която танцува фантастично хип-хоп, оглави класацията за най-популярно видео на отминаващата година. Момиченцето се казва Хевън Кинг (това не е артистичното, а истинското й име), кара розов пластмасов кадилак и записа над 125 млн. гледания на парчето Watch Me на Сайленто, с които се изкачи на върха на десетката за най-актуалните и модни клипове.

Учител и хореограф на малката е майка й Тиана - актриса и модел, която се занимава професионално с модерен балет. Аматьорското видео е заснето през април на улица в Харлем, Ню Йорк, пред стена с графити. За неговия успех е допринесла и изключителната популярност на парчето Watch Me - дебют на 17-годишния рапър Рики Ламар Хоук с артистичен псевдоним Silento.

Единственият клип, изпреварил небесната Хевън и нейните четири приятелки по популярност сред широката световна публика, е See You Again на Уиз Калифа, който регистира 1,2 млрд „свалки”, но той е в общата класация на музикалните видеоклипове за 2015-а. В нея влизат още Адел, „Маруун 5”, Ели Голдинг, Сиа и др., като новата песен на Адел „Хелоу” стана най-бързо изкачващото се видео на всички времена, когато стигна 100 милиона гледания за по-малко от 6 седмици след излизането си. Сайленто е на 10-ото място.

Малката Хевън бе наречена от пресата в Америка „мини Бионсе” заради изключителната си енергичност на дансинга. Първата й изява е, когато е на 2 годинки. Тогава майката й преподава основни танцови умения и движения и записва дебютен клип, който качва в мрежата. За броени месеци тренировката им в гимнастическата зала, записана на музиката на Never Let You Go, събира над 5,6 млн. почитатели.

Двете Кинг от Атланта се прочуват и скоро са поканени в тв шоуто на Елън Дедженеръс. Поводът е римейк на видеото на Бионсе 7/11, откъдето се ражда и прякорът на минизвездата, а Дедженеръс подарява на малката розовия кадилак. Той си е най-обикновена детска пластмасова кола.

В Атланта майката Тиана води курсове по танци и бектанцьорките в клипа на дъщеря й са от школата. Тиана много бързо вижда, че нейното дете е най-талантливо, и започва да му поверява соловите партии в изпълненията на групата.

По настояване на публиката Елън Дедженеръс кани двете още няколко пъти, като при последното интервю през март малката гордо съобщава, че има ново братче, като бързо уточнява, че то „не е човек, а играчка”. А когато водещата я пита каква иска да стане, когато порасне, Хевън отговаря: „Вече съм танцьорка, така че искам да стана шофьор и звезда.” Точно по този повод Елън й подарява кадилака, с който минидивата се появява в Харлем в последния си клип.

Топ 10 на

музикалните

клипове

1. "See You Again," Wiz Khalifa feat. Charlie Puth

2. "Sugar," Maroon 5

3. "Love Me Like You Do," Ellie Goulding

4. "Lean On," Major Lazer and DJ Snake

5. "Bad Blood," Taylor Swift feat. Kendrick Lamar

6. "Hey Mama," David Guetta feat. Nicki Minaj, Bebe Rexha and Afrojack

7. "Elastic Heart," Sia

8. "Worth It," Fifth Harmony feature Kid Ink

9. "Hello", Adele

10. "Watch Me" Silento

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица