Ядосан влюбен "подари" силикон на колата на гаджето си

Бесен на гаджето си влюбен от Бургас "напомпал" колата на любимата си със... силикон. Той намазал с полимерния материал всички врати и предния капак на возилото - марка "Опел". Рано сутринта вчера жената тръгвала на предновогодишен пазарлък, но с ужас констатирала, че не може да влезе в автомобила си, защото бил буквално запечатан като консерва. Дамата, която е на 43 г., алармирала в полицията. Тя посочила като евентуален извършител приятели ся, с когото имали бурна сцена на ревност.

Само преди ден БМВ, паркирано пред хотел "Аква" осъмна намазано с блажна боя. То било собственост на инструктор. Още по обед колата бе изтеглена, а жалба в полицията не е подадена. Очевидно става дума за лични отношения, примерно скъсан на изпит курсист, коментираха съседи.

За мазане с блажна боя на автомобили чуваме за пръв път. Имало е обаче коли, окепазени с монтажна пяна, казаха криминалисти. Според техни колеги обаче, отмъщението се прилагало често в бургаския комплекс "Славейков". За сравнение "отмъщенето с кирките" тръгна от ул. "Гурко" в центъра на морския град. Тогава кирки бяха забити в лъскавото ауди на строителен предприемач. "Подарък силикон" пък очевидно е последният писък за отмъщение на непослушни гаджета.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони