Пиян без книжка катастрофира на входа на Мездра

Пиян и без книжка подкара мотоциклет без регистрация и катастрофира на входа на Мездра. За щастие, опасност за живота му няма, съобщава bTV.

43-годишният Иван Серафимов е стар познайник на полицията в Мездра и в момента е на пробация. Това не му попречило, солидно почерпен, да подкара мотоциклет към центъра на града.

Едва изминал километър и изхвръкнал от возилото. Веднага е обслужен от медиците в Спешния център, на които също е стар познайник.

„Злоупотребяв с алкохол, битови скандали и сега най-новото нещо е ПТП-то, което е претърпял, няма документи, няма свидетелство за правоуправление, няма и лична карта”, каза д-р Иван Иванов от центъра за спешна медицинска помощ.

Мъжът не помни да е катастрофирал и твърди, че са го били. Полицейският дрегер отчел 1,41 промила в издишания въздух.

Състоянието на пострадалия е стабилизирано, той е настанен в болница с контузия на главата, но без опасност за живота. Синът му също твърдеше, че не знае как се е стигнало до катастрофата.

Медиците припомнят, че в други случай мъжът дори е размахвал нож в спешния център, за да ги респектира. Не вярват, че последният инцидент на пътя ще го вразуми. Молят се новата поредица от почивни дни да е по-спокойна.

На Коледа обслужваха простреляни и пребити след масов бой в съседно село.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони