Окървавеното семейство от Пловдив било пред развод, мъчел ги и кредит

Благой Сапунджиев и жена му Йорданка взели решение да се разведат малко преди мъжът да убие съпругата си и детето си.

“Знае ли човек къде започва мярката на силния и завършекът на слабия? Земната милост и кръвната дан нямат предели ….. Затова са и вечни сред хората – грешни и не толкова грешни !!!” Това е един от последните постове, написани от 35-годишния Благой Сапунджиев – мъжът, който вероятно е разстрелял съпругата си и 5-годишната им дъщеричка. Трагедията се разигра тази нощ в Кючук Париж.

Благой Сапунджиев работи като шофьор на камион. Жена му- Йорданка Сапунджиева /29г/ пък е била счетоводител в мосопреработвателно предприятие, пише tns.bg. Младата жена е завършила Търговската гимназия, а след това висше образование в Свищовския университет. Близките й я определят като изключително лъчезарна жена и прекрасна майка, напълно отдадена на детето си. 5-годишната Петя била чаровно, отворено и много интелигентно дете. “Ангелчето Петя” – така близките наричали малката красавица.

За последно съседите видели снощи около 17 часа Йорданка, когато тя се прибрала в къщи.

Все още няма категорична информация за причините довели до кървавата развръзка. Според съседи Сапунджиеви били щастливо семейство, но техни познати коментират че мъжът е бил изключително ревнив.

Други пък твърдят, че причината за двойното убийство и самоубиството е огромен кредит, който семейството не могло да плаща.

От прокуратурата в Пловдив съобщават, че във връзка със смъртта на семейството, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК.

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели. Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини