Комарджия нападнал жена за пари

21-годишен комарджия нападнал и ограбил жена в Русе, защото изхарчил всичките си пари по игрални зали. Районната прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу Хюсеин С. за отнетата дамска чанта с 900 лв., документи, банкови карти и лични вещи, съобщиха от Великотърновската апелативна прокуратура. Делото за грабеж на обща стойност 1173 лв. предстои.

На 24 октомври м.г. осъжданият обирджия пристигнал в крайдунавския град, за да си търси работа. След като проиграл парите си в местно казино, той излязъл навън да изпуши цигара и видял непозната минувачка.

Хюсеин решил да я ограби веднага и тръгнал след нея на улицата. Когато я застигнал, той я блъснал силно в гърба и сграбчил чантата. Жената паднала, но продължила да я стиска и нападателят започнал да я удря. Накрая издърпал чантата и избягал. После я пребъркал, взел портмонето със 150 лв., без да види останалите пари и захвърлил чуждата вещ в храстите.

Веднага след грабежа комарджията влязъл в друга игрална зала и профукал откраднатите пари. Той престоява в ареста с постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право