Арт салон привлича с любов и вино в Русе

Арт салон "Любов и вино" ще привлича русенци с изложби, театрални спектакли, кинопрожекции и представяния на книги, съобщиха от общинската управа. Част от събитията са безплатни и съпроводени с дегустация на вина на производители от региона.

Второ издание на арт салона ще стартира на 28 януари т. г. с изложба - живопис на Галина Миланова и представлението "Стая 1313" на Бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", с участието на Руслан Мъйнов. Програмата включва моноспектаклите "Пътят към Афродита" на Бойка Велкова и "Открит урок за чужденци" на Николай Урумов, постановката "Английски уикенд" на Драматичен театър - Ловеч, концерта на Биг бенд Русе със солисти Хилда Казасян и Христо Йоцов и танцовия спектакъл "Кармен колекшън" на балет "Арабеск".

За всички влюбени във фоайето на Доходното здание ще има голяма бутилка са послания, а конкурс за валентинки ще отличи най-оригиналните любовни картички. Арт салонът ще представи и премиерата на спектакъла "Бай Ганьо" на русенския театър "Сава Огнянов".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони