"Бързи и яростни 7" с награда за любим филм от "Изборът на публиката"

Седмата част на кинохита „Бързи и яростни” бе избран за любим филм на тазгодишните награди „Изборът на публиката”, които по традиция бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис. Последната част от поредицата, която е и последната роля на вече покойния Пол Уокър бе посочена и като любим екшън.

Актьорът Вин Дизел отдаде почит към покойния си колега и дългогодишен партньор, който загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г., докато се снимаше в "Бързи и яростни 7".

Заради трагедията снимките бяха временно преустановени, но Вин Дизел и останалите актьори решиха да продължат с проекта в памет на загиналия си колега и приятел Пол Уокър.

След излизането си на екран миналата година, "Бързи и яростни 7" стана най-касовият филм от поредицата.

Другите победители

"Теорията на Големия взрив" спечели в категорията телевизионно шоу и телевизионна комедия, а Елън де Дженерис постави рекорд - получи отличието за хуманитарна дейност, както и наградата за любим телевизионен водещ на дневно шоу, с което се оказа носителка на общо 17 награди "Изборът на публиката".

Това са единствените награди в Холивуд, които обхващат и кино, и музика и телевизия. За разлика от "Оскарите" и "Златните глобуси", които се раздават от професионалисти, носителите на отличията "Изборът на публиката" се посочват от фенове, гласуващи в интернет.

Сандра Бълок бе отличена тази година като любима актриса, а Чанинг Тейтъм - като любим актьор. "Миньоните" получиха отличието за семеен филм, "Анатомията на Грей" - за телевизионна драма, а "Семейство Симсънс" - за телевизионна анимация. Сред певците спечелиха Тейлър Суифт и Ед Шийрън. Наградата за песен получи "What Do You Mean" на Джъстин Бийбър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино