КТ „Подкрепа“: В едва 5 държави в ЕС работниците не получават плащания от първия ден

Монтират 30 камери в бургаския квартал „Победа“

Разширяват офисите за удобство на служителите Правят стаи за отдих и зали за игри

Теди Бургазлиева с меден месец 2 години след сватбата

Борисов: Предложението първият ден от болничните да се плаща от работници няма да бъде внесено в НС

Андреа се зае да влезе във форма

Откриха труп на мъж, застрелян в гръдния кош

От 100 до 10 хил. евро глоба за пушене в Гърция

Велико Търново е домакин на национална среща на общинските експертите по социални дейности и здравеопазване Над 150 ще са участниците във форума

Водка с кисели краставички вреди на стомаха

Административният съд потвърди избора на общински съветници в Горна Оряховица

Туристи оцелели след нападение на вълци в Стара Планина

Най-скъпият сериен SUV Cullinan е първият 4х4 автомобил на Rolls-Royce

Вечните книги на България градят безценна поредица Фондация “Българско слово” представя утре първите си 3 колекционерски издания

Лекарка дари инхалатор и мебели на Дом за деца в Дебелец Оборудването е на стойност 829 лева

Променят правило за играч до 21 г.

Членове на Изпълкома на БФС планират да предложат за гласуване уточнение на правилото за участие на футболист до 21 г. в мачовете от „А“ група. В наредбата е вписано, че всеки отбор трябва да започва с младок, но не е посочено колко трябва да играе. Неяснотата провокира разправии и тарикатлъци.
По принцип наредбата не може да се променя в хода на сезона, но сега идеята е да бъде внесено необходимо уточнение, за което е било гласувано още през юни м.г. на сбирка на Изпълкома. Вот се предвижда за заседание през февруари. Напоследък поддръжниците на рокадата набрали съмишленици. И е възможно вписване на текст, че отборите трябва да имат младок по 90 минути и ако титуляр излезе, влиза друг до 21 г. Би трябвало да бъдат посочени и изключения – например при червен картон след три смени.
България стана втората от 54 страни в УЕФА, която приложи такова правило – след Казахстан. Бившата съветска република обаче се отказа за новия сезон и оставаме единствени.
Отсега е ясно, че планът на БФС от лятото да играят по двама до 21 г. няма да мине. Просто личи достатъчно съпротива дори срещу вписване на 90-те минути на терена за по един. Като малко вероятно се преценява соломоновско решение на Борислав Михайлов и компания през февруари с 45 минути използване на младок.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.