Съпредседателят Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми крепости

„Кърджали и ДПС са непревземаеми крепости”, коментира съпредседателят Четин Казак при посещението на ръководството на движението в родопския град, съобщава Нова телевизия.

Казак увери, че „всякакви опити да се подмени или присвои профилът и същността на партията са обречени на неуспех”.

„Oбщинските и областните структури в Кърджали са единни и сплотени, въпреки бурните политически събития през последните месеци в нашата партия“, заяви областният лидер и кмет на града Хасан Азис. Той допълни, че диалогът с избирателите не е нарушен и никога не е спирал. Нямало и промяна в евроатлантическата ориентация на ДПС.

„Тези, които не споделят ценностите на партията ни и напуснаха парламентарната група, да бъдат така доблестни и да излязат от Народното събрание”, призова другият съпредседател на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Едно от прозренията на Лютви Местан вчера беше, че не му е мястото в ДПС. Стои отворен въпросът кога е разбрал това – след изключването му от партията заради неговото поведение или когато беше начело”, каза още Мустафа Карадайъ.

Третият съпредседател Рушен Риза засегна темата за преподаването на майчин език в училищата.

„Все още има проблем с това. Хора от малцинствата все още не са допускани в структури като МВР и отбрана, не се назначават в администрацията. Ще работим всички български граждани да бъдат равни”, коментира каза Риза.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика