2000 лв. за бутилка в главата на бивш любим

Сливенка ще трябва плати 2000 лева за строшена бутилка от бира в главата на бившия си любим, реши районният съд в областния град.

Инцидентът станал преди повече от година, но едва сега влиза в съда. Д. И. живеела на съпружески начала с мъж, отглеждали заедно детето си. На 27 октомври 2014 г. се срещнали в заведение в града. По това време вече били разделени. Седнали на бира, настроението им било добро. Разнежили се. Целували се, прегръщали се и така изкарали в заведението до сутринта на следващия ден. Преди да тръгнат обаче, се скарали. Мъжът й зашлевил шамар, шурнала кръв от носа й. Тя пък грабнала бутилка и го замерила. Стъклото се счупило, порязало го, от неговата глава също текнала кръв. Собственикът на заведението се намесил да ги разтърве. Раненият мъж извикал майка си по телефона. Дошла полиция.

По-късно се установило, че ударът с бутилката явно е бил доста силен. Причинил е сътресение на мозъка на пострадалия, контузия на главата му с болезнен оток в слепоочието и кръвонасядане в областта на лявото око. Травмите били установени от съдебния лекар д-р Тома Чаушев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини