МВР потвърди: Антов е убит с два изстрела в главата

МВР потвърди, че намереният мъж в столичния квартал „Бистрица” е убит с огнестрелно оръжие, установени са две наранявания в областта на главата. Както Труд писа, собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов беше отрит мъртъв в местност близо до дома си в кв. "Бистрица" в София снощи.

Криминалисти от СДВР, под ръководството на Софийската градска прокуратура, продължават да извършват процесуални и следствени действия в района на „Бистрица”, където вчера бе убит 63-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

Към момента е изяснено, че престъплението е извършено вчера около 18.00 часа в гориста местност край „Бистрица“. Тялото на мъжа, убит с огнестрелно оръжие, е открито в 23.59 часа. Разследващите са установили две наранявания в областта на главата.

В хода на предприетите действия се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване. Назначени са съдебно–медицинска, биологична и балистична експертизи.

По-рано стана ясно, че мъжът е излязъл да разхожда кучето си в района, след което не се е прибрал. Малко по-късно животното се е прибрало само в дома си, което е накарало близките на Александър Антов да подадат сигнал в полицията.

Пи огледите на мястотоне са намерени нито оръжие, нито гилзи, пише БТА, като се позова на разследващи случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини