Дъщерята на Александър Антов: Баща ми ще живее вечно в моето сърце

Дъщерята на убития в София собственик на модна къща "Агресия" Александър Антов се сбогува с него чрез послание във фейсбук. Това са първите думи на Мая Антова, след като загуби баща си в петък вечерта. 63-годишният бизнесмен бе застрелян с два куршума в главата близо до дома си в кв. "Бистрица", докато разхождал кучето си.

"Трудно ми е да опиша болката в сърцето и душата ми. Трудно е да кажа благодаря за искрените и сърдечни съболезнования, защото баща ми ще живее вечно в моето сърце. Той беше човек, готов да помогне на всеки и да му подаде ръка. Тези, които го познаваха, знаеха, че той има две деца. Аз бях кръвта му, а модна къща "Агресия" - сърцето му", написа Мая Антова в профила си в социалната мрежа.

След смъртта на Антов стана ясно, че дъщеря му държи бизнеса от няколко месеца. Според близки до семейството той преживял тежки месеци, след като станало ясно, че втората му жена Мария има тумор в мозъка. Тя загубила живота си в края на миналата година, въпреки всички усилия на семейството и лекарите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини