Тризначките от Благоевград напуснаха ГЕРБ

Тризначки Вяра, Надежда и Любов от Благоевград напуснаха партия ГЕРБ. На общия им профил във фейсбук бе качено съобщението: „От днес, официално не сме членки на ПП ГЕРБ!!!“, съобщи struma.bg.

В типично техен стил те обявиха и причините за това. „3 месеца СДС ЛИХВАР НИ ВЗЕХА АВТОМОБИЛА СПОДЕЛИХМЕ НА ГЕРБ ТЕ МЪЛЧАТ СЕЕДНО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ДРУГОТО Е ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ ЧЕ СА НИ ВЗЕЛИ ПОЖИЗНЕНОСТА ЗА ДВЕТЕ ПАНЕЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД", гласи дословно обяснението им в социалната мрежа. Според запознати това означава, че някой им е взел колата и пожизненото право да живеят в панелки, пише още сайтът.

Сред враговете им са Венци Шалявски, който миналата година запорира БМВ-то на Надежда заради дълг към него от 2650 лв., и община Благоевград, която упорито продължава да им търси наем за двете общински жилища в кв. „Еленово“, които преди много години са дадени на майка им „пожизнено“, но без за това да има какъвто и да е документ.

Със сигурност миналата година трите попълваха молби за прием и станаха наши членове, но няма отразено по документите ни да са си плащали членския внос, съобщиха от пресцентъра на партията в областния център по повод хвърлените "оставки".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица