„Левски“ с 13 юноши

„Левски“ е с 13 свои юноши на първия зимен лагер в Свиленград при общо 22-ма в тима. Сред тях са и 16-годишни - Атанас Кабов и Петър Иванов. Възможно е в първия тим да влязат Димитър Шейтанов и Станислав Иванов, които са също на 16 г., но са ангажирани с юношески национали. Окончателният състав ще е ясен след края на селекцията и даването под наем на младоци.

Ненужните Линел Китамбала и Денис Махмудов не са в Свиленград. Те искат прекалено едри неустойки, за да скъсат своите договори. Ако не се разберат с клуба, ще тренират индивидуално и напролет. На „Герена“ ще им бъде подсигурен треньор, масажист и всички условия по Кодекса на труда и изискванията на ФИФА.

„Левски“ чака Сърджан Лукин (29), който игра в „Ботев“ през 2014-а и има 11 мача за Румъния. Есента централният защитник бе титуляр в „Поли“ (Тимишоара). „Левски“ трудно открива непознати за България попълнения и се насочи към кадри на „А“ група. Идват още Мехди Бурабия („Черно море“) и Александър Александров, скъсал с „Лудогорец“. Следващият може да стане Венцислав Христов, ако той се разбере „Герена“ да не плаща на „Риека“. По-вероятно е вместо бившия ас на „Берое“ в атаката да дойде Несторос Митидис (24 г.), резерва в АЕК (Ларнака). Нападателят има 20 мача и 4 гола за Кипър. През есента бе резерва в лидера и вкара веднъж, но в предишните два сезона има по 10 попадения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ