Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

70-годишен моторист в болница, след като му отнели предимство на пътя

Разкрития след разстрела на бизнесмена Александър Антов: „Агресия” прехвърлена на ром с 23 фирми

“Управителят”: Интервю за мили очи не давам!

“Нищо подробно нямам да казвам. Не искам да ме показвате. Информация без далавера не давам. Няма интервю за мили очи!” Това каза по телефона пред “Труд” с изявен ромски акцент 38-годишният Петко Васков Митов от София. Той е управител на 23 фирми, сред които е и “Росарт” – дружеството, наследник на “Агресия груп”. На хартия той държи контрола и над още 4 фирми, свързани с убития бизнесмен Александър Антов.

Екип на “Труд” потърси Митов или следа от него на два възможни адреса, на които са регистрирани някои от бившите дружества на Антов. Оказа се, че и двете посочени седалища на фирми не съществуват.

63-годишният шеф на “Агресия” бе застрелян с два куршума в главата в петък вечерта в софийското село Бистрица. Престъплението очевидно е извършено хладнокръвно от професионалист, който си прибрал гилзите и завлякъл тялото встрани от мястото на екзекуцията.

Въпреки твърденията, че бизнесът на Антов е изцяло светъл, вчера се появи версия, че убийството е заради прехвърлени дългове или неизпълнени финансови ангажименти. МВР отказа информация. Криминалисти не отговориха дори дали “управителят” Петко Митов е вече разпитан.

Смъртта застига Антов като собственик на “Вотан–А” ЕТ и управител на “Маринели билд” ЕООД на дъщеря му Мая Антова, сочи справка в системата “Дакси”. Не бе потвърдена информацията, че дружеството на Антова притежава марката “Агресия” заедно с предприятието в кв. “Надежда” и луксозните магазини в София и Пловдив.

Модната къща “Агресия” бе прочута с това, че облича известни бизнесмени и политици на символични цени с рекламна цел. Сред клиентите й са премиерът Бойко Борисов, заместникът му Цветан Цветанов, бившия посланик на САЩ Джеймс Уорлик и много други.

“Няма политик, който не го познава. Убеден съм, че служителите на МВР ще положат максимални усилия да се стигне до разкриването на извършителите”, каза вчера Цветан Цветанов.

Ботьо Ботев:

Убийствата са, за да разсейват полицията

“По-вероятно ми се струва, че при убийството на бизнесмена Александър Антов не става въпрос за бизнес интереси. Когато се говори за мотиви, трябва да се обхване целият жизнен път на човека”, каза вчера бившият шеф на отдел “Убийства” Ботьо Ботев. Той лансира и вероятността убийството на Антов 24 часа след това на висаджията Весо Дебелия да е имало за цел да бъдат разкъсани силите на МВР.

Дъщерята Мая Антова:

“Агресия” беше

сърцето му

“Трудно ми е да опиша болката в сърцето и душата ми. Трудно е да кажа благодаря за искрените и сърдечни съболезнования, защото баща ми ще живее вечно в моето сърце. Той беше човек, готов да помогне на всеки и да му подаде ръка. Тези, които го познаваха, знаеха, че той има две деца. Аз бях кръвта му, а модна къща “Агресия” – сърцето му.” Това написа вчера във фейсбук дъщерята Мая Антова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.